Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Λιμάνι της Καβάλας το Κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal

Η Celebrity Cruises ανακοίνωσε σήμερα την πιο φιλόδοξη σαιζόν κρουαζιέρας 2024-2025, σχεδόν 500 δρομολόγια, με τα πολυτελή πλοία της εταιρείας, – μαζί και το Celebrity AscentS , το τέταρτο πλοίο της κατηγορίας Edge – να επισκέπτονται περισσότερους από 250 προορισμούς σε 70 χώρες.

Τα νέα δρομολόγια θα περιλαμβάνουν νέα λιμάνια αναχώρησης για μερικά από τα πλοία της βραβευμένης κατηγορίας Edge, κρουαζιέρες κατά τη διάρκεια ολόκληρου του χρόνου στην Ευρώπη με νέα λιμάνια προσέγγισης και μια ή δύο διανυκτερεύσεις σε ορισμένα, και όλα αυτά καθώς οι επιβάτες θ΄απολαμβάνουν την εμπειρία μιας κρουαζιέρας με την Celebrity Cruises.

Τα κυριότερα σημεία της σαιζόν 2024-2025 περιλαμβάνουν:

Κρουαζιέρες όλο το χρόνο στην Ευρώπη με περισσότερα από 40 διαφορετικά δρομολόγια και διανυκτερεύσεις σε 11 από τις πιο δημοφιλείς πόλεις του κόσμου όπως τη Λισαβώνα, την Κωνσταντινούπολη, το Ρέικιαβικ, ενώ προστίθενται νέα λιμάνια προσέγγισης όπως το Πογιάκ (Μπορντό) στη Γαλλία, το Μπρίντιζι και η Τεργέστη στην Ιταλία, η Καβάλα και ο Βόλος στην Ελλάδα.

Το Celebrity ApexTM θα αναχωρεί από το Σαουθάμπτον προς τα Νορβηγικά φιόρδ και τον Αρκτικό Κύκλο, το Celebrity EdgeⓇ θα αναχωρεί από το Σιάτλ για την Αλάσκα, ενώ νέα δρομολόγια εγκαινιάζονται στην Ασία καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου, τα οποία θα περιλαμβάνουν καλοκαιρινές αναχωρήσεις από το Τόκυο της Ιαπωνίας.

Νέες 3-νυχτες κρουαζιέρες στην Καραϊβική και κρουαζιέρες με διάρκεια έως 12 νύχτες με αναχώρηση από το Μαϊάμι, το Φορτ Λόντερντεηλ, την Τάμπα, και το Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο.

“Για τη σαιζόν 2024-2025, θέλαμε ν΄ανεβάσουμε τον πήχη ακόμη περισσότερο- γιορτάζοντας το τέταρτο πλοίο της κατηγορίας Edge – το Celebrity Ascent, που θα εγκαινιασθεί το 2024 ” δήλωσε η Lisa Lutoff-Perlo, Πρόεδρος και CEO της Celebrity Cruises.

“Ο καλύτερος τρόπος να δει κάποιος τα σπουδαιότερα μέρη του κόσμου είναι να ταξιδέψει με τα καλύτερα πλοία του κόσμου, όπου ο επιβάτης θ’ απολαύσει τη διαμονή και τις παροχές ενός κρουαζιερόπλοιου της Celebrity – εκεί θα βρει ένα ξενοδοχείο πολυτελείας, γεύματα επιπέδου αστεριών Michelin, και υπηρεσίες ευεξίας κορυφαίου επιπέδου.”

Μια σεζόν τόσο μοναδική που δεν μοιάζει με καμία

Με επτά πλοία, στα οποία περιλαμβάνονται τρία της κατηγορίας Edge – τα Celebrity Ascent, Celebrity, BeyondSM, and Celebrity Apex – η Celebrity Cruises διευρύνει τις βραβευμένες Ευρωπαϊκές της κρουαζιέρες με 153 διαφορετικά δρομολόγια που θα επισκέπτονται σχεδόν 100 προορισμούς.

Για πρώτη φορά, πλοίο της κατηγορίας Edge θα χρησιμοποιεί ως λιμάνι αναχώρησης το Σάουθάμπτον, με το Celebrity Apex να επισκέπτεται τα Νορβηγικά φιόρδ ενώ για πρώτη φορά θα προσφέρει 12νυχτη κρουαζιέρα στα Νορβηγικά φιόρδ και τον Αρκτικό Κύκλο.

Το Celebrity Ascent θα ξεκινήσει την Ευρωπαϊκή του σαιζόν το 2024 με δρομολόγια που θα επισκέπτονται χώρες με σημαντικό πολιτιστικό ενδιαφέρον όπως την Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Ελλάδα, ενώ το Celebrity Beyond θα ξεκινήσει κρουαζιέρες 10 και 11 νυκτών προς Ελλάδα, Κωνσταντινούπολη, Νάπολη κ.ά προορισμούς.

Στους ρυθμούς της Καραϊβικής

Για το 2024-25, οκτώ πλοία της Celebrity, μεταξύ αυτών τρία πλοία της κατηγορίας Edge – τα Celebrity Ascent, Celebrity Beyond και Celebrity Apex – θα προσφέρουν δρομολόγια από 3 έως 12 νύχτες ως εξής:

Celebrity Ascent – το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Εταιρείας θα κάνει το ντεμπούτο του στην Καραϊβική με εναλλασσόμενα 7νυκτα δρομολόγια στην Δυτική και Ανατολική Καραϊβική. Θα επισκέπτεται γραφικά λιμάνια όπως το Σεν Τομάς και Σεν Μαρτέν, ή την ιστορική πόλη του Τζωρτζτάουν, στο Γκραν Κέϋμαν και το πανέμορφο Λαμπαντί στην Αϊτή.

Celebrity Beyond – θα προσφέρει κρουαζιέρες 10 και 11 νυκτών στη Νότια Καραϊβική και θα επισκέπτεται τα Σεν Τζώρτζ στη Γρενάδα, Σεν Τζονς στην Αντίγκουα, το Σεν Μαρτέν κ.ά. Επίσης, με το Celebrity Beyond οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το σύγχρονο επίτευγμα του ανθρώπου και της Μηχανικής, το κανάλι του Παναμά.

tourismtoday.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδρίαση των Επιμελητηρίων για τα πνευματικά δικαιώματα

Συνάντηση των Επιμελητηρίων πραγματοποιήθηκε στη Αθήνα γύρω από το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων στα καταστήματα, θέλοντας να δοθούν λύσεις σε διάφορα ζητήματα που έχουν προκύψει με τους μουσικούς.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου το τε΄λευταίο χρονικό διάστημα με τα περισσότερα απο αυτά να βρίσκονται σε εξέλιξη και να προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Τα λεργα αυτα αφορούν ανακαινήσεις στο δημοτικό αθλητικό κέντρο, οι πλατείες σε δύο διαφορετικά σημεία, η βιβλιοθήκη, αναπαλαίωση του 1ου Δημοτικού σχολείου αλλα και έργα ασφαλτόστρωσεις σε δίαφορα σημεία του Δήμου Νέστου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν συμμετέχει στην απεργία των δικαστικών υπαλλήλων ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας

Απεργούν πανελλαδικά οι δικαστικοί υπάλληλοι, διαμαρτυρία για το νομοσχέδιο του νέου «δικαστικού χάρτη». Στην Καβάλα η απεργία έχει επιπλέον αίτημα την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για το δικαστήριο της Θάσου.

Η εβδομαδιαία αποχή των δικηγόρων που πρότεινε η Ολομέλεια των Προέδρων για το νέο «δικαστικό χάρτη», αποφασίστηκε να μην υλοποιηθεί στο Ν. Καβάλας. Την απόφαση έλαβε η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en