Quantcast
Connect with us

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Στο «κόκκινο» η κόντρα Γεωργιάδη-γιατρών

«Μην ονειρεύεστε επανάσταση», λέει ο υπουργός Υγείας-«Νοιαζόμαστε για το λαό», απαντούν οι επιστήμονες

Προειδοποιεί ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Παραδώστε τα πολυϊατρεία».

Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA αναφέρθηκε στις προειδοποιήσεις που έχει κάνει προς τους γιατρούς, λέγοντας: «Εμείς έχουμε καταγράψει την περιουσία του κράτους. Μπορούν να υπάρξουν κλοπές. Πρέπει να προστατεύσω τα μηχανήματα που υπάρχουν».

Και επισημαίνει: «Αυτός που δεν παραδίδει, αναλαμβάνει και την ευθύνη».

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε μάλιστα: «Εγώ δεν θα χρεώσω τον ελληνικό λαό. Εγώ θα χρεώσω αυτόν που δεν την παρέδωσε. Θέλω να είμαστε ξεκάθαροι».

Ανέφερε ακόμη ότι: «Όποιος δεν συμμετέχει στην κατάληψη, μας κάνει μια υπεύθυνη δήλωση».

Στο MEGA μίλησε και ο διευθυντής του πολυκαταστήματος του ΕΟΠΥΥ στη Δάφνη λέγοντας ότι: «Δεν παραδίδουμε το κατάστημα. Δεν είναι νομότυπο. Η περιουσία αυτή δεν ανήκει στον Άδωνι Γεωργιάδη. Ανήκει στον ελληνικό λαό.

Αξιοποιούμε την περιουσία του λαού». Και πρόσθεσε: «Να κάνουν μεταρρύθμιση όχι όμως κλείνοντας τις μονάδες». Και τόνισε: «Δεν παραδίδω. Δεν μου έχει έρθει το ΦΕΚ. Από την Αμερική δεν παραδίδω».

Πάντως, ο Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε: «Μην ονειρεύεστε επανάσταση» και ο επιστήμονας απάντησε: «Νοιαζόμαστε για τον ελληνικό λαό» και τόνισε ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη να κρατήσουν τα πολυϊατρεία και να είναι υπεύθυνοι εκείνοι για τους ασθενείς.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι: «Επανάσταση τζάμπα δεν γίνεται» και τους τόνισε ότι αν θέλουν να το κρατήσουν ανοιχτό, να πληρώνουν και το ενοίκιο.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης από τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θ. Μαρκόπουλος

Την σκέψη για περιφερειακό σχεδιασμό τουριστικής ανάπτυξης από πλευράς της διοίκησης Τοψίδη, κατέθεσε -μιλώντας στην ΕΡΤ- ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Μαρώνεια.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαρκόπουλος στάθηκε στην σκέψη της  σύνδεσης των τριών Αρχαίων Θεάτρων των Φιλίππων, της Θάσου και της Μαρώνειας. Μάλιστα, ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε, πως θα τεθεί προς εξέταση και το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών αυτών, για τουριστικούς λόγους και για να μπορεί να διαχυθεί το μεγάλο κύμα των τουριστών της Θάσου και στις υπόλοιπες τουριστικές  περιοχές  της ΑΜ-Θ.

Ο στόχος για φέτος είναι να αγγίξει το νησί της Θάσου το 1,5 εκατ. τουρίστες.

Σύνταξη: Βασιλική Μαχαίρα

Πηγή: ertnews

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eurovision 2024 | Απόψε ο β’ ημιτελικός με Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου

Το βράδυ της Πέμπτης διεξάγεται ο β’ Ημιτελικός του 68ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Πότε θα ανέβει η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή για το “ZARI”.

Η μεγάλη στιγμή της Μαρίνας Σάττι  στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έφτασε. Μετά με τη διεξαγωγή του Α’ Ημιτελικού την Τρίτη, σήμερα λαμβάνει χώρα το δεύτερο μέρος της ημιτελικής φάσης με την ελληνική συμμετοχή και το “ZARI”.

Στις 22:00, η Μαρίνα και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, θα ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena για τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση.

Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλα τα ρεκόρ τουριστικών εισπράξεων από αεροδρόμια και τελωνεία έσπασε το φετινό Πάσχα στην Ελλάδα

Κάθε ρεκόρ τουριστικών εισπράξεων από το εξωτερικό έσπασε το φετινό Πάσχα στην Ελλάδα. Αυτό επιβεβαιώθηκε από την κίνηση στο “Ελ. Βενιζέλος” αλλά και από τα τελωνεία. Σύμφωνα με τα στοιχεία ρεκόρ έσπασε στο τελωνείο του Προμαχώνα.

Χιλιάδες Βούλγαροι, Ρουμάνοι και Σέρβοι επέλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα με αποτέλεσμα σήμερα, ημέρα ολοκλήρωσης των διακοπών τους, από το πρωί να σχηματίζονται ουρές αυτοκινήτων στο τελωνείο του Προμαχώνα. Από το πρωί, αρκετές φορές στον σταθμό διοδίων της περιοχής, κατά χρονικά διαστήματα, ήταν ελεύθερη η διέλευση για να διευκολυνθούν οι Βαλκάνιοι τουρίστες.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΡΤ περισσότεροι από 10.000 Ρουμάνοι πέρασαν τον Προμαχώνα με προορισμό τη Θάσο ενώ πολλοί Βούλγαροι διατηρούν εξοχικές κατοικίες σε Χαλκιδική, Στρυμονικό κόλπο και στο Νομό Καβάλας.

Η κίνηση στον Προμαχώνα ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών ενώ όλα δείχνουν ότι ανάλογη θα είναι κίνηση στον συνοριακό σταθμό όλο το καλοκαίρι. Σε γενικές γραμμές το φετινό Πάσχα όσον αφορά τα τουριστικά έσοδα από το εξωτερικό ήταν το καλύτερο των τελευταίων 7 ετών.

fimotro.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en