ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στους ομίλους ο Αστέρας χωρίς διακοπές ο ΠΑΟΚ!

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 1-0 στην Αρκαδία τον ΠΑΟΚ σε παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση και την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Europa League. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ που τερμάτισε τελευταίος θα αναγκαστεί να ξεκινήσει σύντομα την προετοιμασία του, καθώς θα ξεκινήσει από τον τρίτο προκριματικό γύρο της ίδιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα μπήκε από τον Ιγκλέσιας στο 71’.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με όρεξη στο παιχνίδι και απείλησε αρχικά με τον Μακ στο 13′, ενώ στο 38′ ο Σλοβάκος με νέα προσπάθεια δεν βρήκε στόχο. Για τον Αστέρα η καλή στιγμή ήρθε στο 23’, όταν ο Τζαβέλλας λίγο έλλειψε να πετύχει αυτογκόλ καθώς ο έστειλε τη μπάλα προς την εστία για να διώξει στη γραμμή ο Σκόνδρας!

Στο δεύτερο μέρος ο Παπαδόπουλος απείλησε πρώτος και ο Αστέρας απάντησε στο 58′ με το σουτ του Ρόλε έξω από την περιοχή.

Στο 77′ ο Παντελιάδης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Ρόλε με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στον Ιγκλέσιας και αυτός με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι Κουρμπέλης, από τον πάγκο και Σανκαρέ αποβλήθηκαν για τον Αστέρα, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Αθανασιάδη, που αντίκρισε επίσης την κόκκινη κάρτα.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-0 (Novasports 1)

Γκολ: 77′ Ιγκλέσιας

Κίτρινες κάρτες: Κουρμπέλης, Σανκαρέ – Τζαβέλλας, Κίτσιου, Αθανασιάδης, Τζιόλης

Κόκκινες κάρτες: 90′ Κουρμπέλης, 90′ Σανκαρέ – 90′ Αθανασιάδης

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης):
Κοσίσκι, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Μουνάφο, Μπαντιμπανγκά (61′ Ιγκλέσιας), Κουρμπέλης (87′ Αλόκο), Μπαράλες, Ρόλε, Γιαννιώτας.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Τζιόλης (82′ Πόζογλου), Κίτσιου, Μακ, Παπαδόπουλος (70′ Περέιρα), Κουλούρης (59′ Σαββίδης), Αθανασιάδης

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version