ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Στον εισαγγελέα ο 55χρονος που βίαζε τη 14χρονη στη Λάρισα

Το άτυχο κορίτσι είχε πρώτα βιάσει ο ίδιος ο νονός του.

Ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ο 55χρονος που κατηγορείται πως κρατούσε φυλακισμένη 14χρονη και τη βίαζε επί δύο εβδομάδες. Ο άνδρας συνελήφθη την Παρασκευή και κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.

Καθώς το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλιγόταν, αποκαλύφθηκε πως ο άνθρωπος που είχε «πασάρει» το άτυχο κορίτσι στον 55χρονο ήταν ο ίδιος ο νονός της, ένας 56χρονος που επίσης είχε βιάσει την 14χρονη.

Οι αστυνομικοί αναζητούν κι άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση και τουλάχιστον δυο Έλληνες και έναν Αλβανό στους οποίους εξέδιδε το κορίτσι ο 55χρονος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για τη θλιβερή κι ανατριχιαστική υπόθεση, η 14χρονη το έσκασε από κέντρο ανηλίκων στα Γιαννιτσά και εμπιστεύτηκε την τύχη της στο νονό της, ο οποίος τη βίασε και στη συνέχεια την έδωσε στον 55χρονο φίλο του που επίσης τη βίαζε και την εξέδιδε.

Η 14χρονη είναι παιδί διαλυμένης οικογένειας. Η μητέρα της, η οποία ζει στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται περιστασιακά ως ιερόδουλη, έχει άλλα εννέα παιδιά και είχε χάσει την κηδεμονία της έφηβης γιατί συνεχώς απασχολούσε τις Αρχές με κλοπές.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version