ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις Σέρρες το Φόρουμ συνεργασίας των Βαλκανικών χώρων και των χώρων της Μαύρης (video)

Στις 25 και 26 Μαΐου διοργανώνεται στις Σέρρες το Φόρουμ συνεργασίας των Βαλκανικών χωρών και των χωρών της Μαύρης Θάλασσας, με διεθνείς συμμετοχές εξεχουσών προσωπικοτήτων της πολιτικής, της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας. Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Διοικητήριο των Σερρών συνέντευξη τύπου, προκειμένου να κοινοποιηθεί το πρόγραμμα της διοργάνωσης.
17 χώρες, 7 συνεδρίες, 42 εισηγητές, 250 σύνεδροι και 90 εθελοντές συμμετέχουν στην διοργάνωση που στόχο έχει την ανταλλαγή γνώσης, εμπειρίας και τεχνογνωσίας σε θέματα που αφορούν την οικονομία, την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση. Μεταξύ των εισηγητών ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, εκπρόσωποι κυβερνήσεων του εξωτερικού και διεθνών οργανισμών με παγκόσμιο κύρος.

Τις εργασίες του φόρουμ πρόκειται να παρακολουθήσουν διπλωματικοί αντιπρόσωποι της Αμερικής, της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς και επιχειρηματίες από όλη την Ευρώπη. Η συμμετοχή στις συνεδρίες είναι 500€, ενώ τα συμπεράσματα των εργασιών θα αναρτηθούν στο Διαδίκτυο και θα παρουσιαστούν στην ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version