ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στις Σέρρες ο Προκόπης Παυλόπουλος | Επισκέφθηκε το πλημμυρισμένο Παραλίμνιο και την Πρώτη Σερρών

Από νωρις το πρωι πολλοι πιστοι συνέρρεαν στον ναό του Αγιου Νικήτα που πανηγυρίζει, προκειμενου να παρουν την ευλογια του Οικουμενικου Πατριαρχη. Σήμερα ένας ακόμη λόγος για την μεγάλη προσέλευση του κόσμου ήταν και η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατιάς  ο οποιος βρέθηκε στις Σερρες καλεσμένος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, προκειμένου να παραστεί στην δοξολογία που τελέστηκε προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Κατά την έξοδό του από το ναό ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος μίλησε για την προσφορά και την παρακαταθήκη που άφησε στην Ελλάδα ο αείμνηστος Κ. Καραμανλής.

Η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά εξερχόμενη από τον Ιερό Ναό Αγ.Νικήτα Σερρών ανήμερα της εορτής του αγίου, σχολίασε την επίσκεψη στις Σέρρες τόσο του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, όσο και του προέδρου της ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου. 

Αμέσως μετά ο πρόεδρος της δημοκρατιας συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη κεντρικης Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον βουλευτη Σερρων της Νεας Δημοκρατιας Κώστα Καραμανλη, μετέβη στο Παραλιμνιο Σερρων προκειμενου να διαπιστωσει ιδίοις ομασι το μεγεθος της καταστροφης που προκληθηκε από την υπερχειλιση του Στρυμωνα στον καμπο των Σερρων.

Στη συνεχεια οπως ηταν αναμενομενο ο προεδρος της Δημοκρατιας επισκεφθηκε την Πρωτη Σερρών γενέτειρα του Κωνσταντινου Καραμανλη.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version