Quantcast
Connect with us

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Στις Σέρρες η Ντόρα Μπακογιάννη συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς (video)

Επίσκεψη στις Σέρρες πραγματοποίησε σήμερα η αρμόδια βουλευτής του Τομέα Ανάπτυξης της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να ενημερωθεί από τους αρμόδιους για ποιο λόγο ο νομός βρίσκεται στην τελευταία θέση στο κατά κεφαλήν εισόδημα με βασει τα στοιχεια του ΑΕΠ όπως χαρακτηριστικά είπε.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της και συνοδευόμενη από τους βουλευτές Σερρών Κώστα Καραμανλή και Φωτεινη Αραμπατζή και τον Σερραίο Αν. Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. Τάσο Χατζηβασιλείου, φιλοξενήθηκε στο επιμελητηριακό μέγαρο όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους των παραγωγικών κλάδων, του κατασκευαστικού τομέα επιχειρηματίες αλλά και άλλους επαγγελματίες.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Χρήστος Μέγκλας ο οποίος παρουσίασε με στοιχεία την ανάπτυξη στις Σέρρες και αναφέρθηκε στις ιδέες και τις προτάσεις του Επιμελητηρίου που θα συμβάλλουν ώστε να βρεθούν διέξοδοι και να κατακτήσει και πάλι ο νομός τη θέση που του αρμόζει. Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξε η κυρία Μπακογιάννη στο αίτημα του προέδρου για σύνδεση με το φυσικο αέριο.

Στη συνέχεια η κυρία Μπακογιάννη μιλώντας στους δημοσιογράφους έκανε κριτική στην διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τόνισε την ανάγκη για γρήγορη προσφυγή στις κάλπες, αναφερόμενη και σε δημοσκοπήσεις που θέλουν την ΝΔ μπροστά με σημαντική διαφορά. Σε ερώτημα του ena channel σχετικά με το ποιοι θα είναι οι μοχλοί ανάπτυξης που θα βγάλουν το Ν.Σερρών από την τελευταία θέση στο κατά κεφαλήν εισόδημα η κυρία Μπακογιάννη δήλωσε…

Τέλος η κυρία Μπακογιάννη ιδιαίτερα ευδιάθετη φωτογραφήθηκε με τους δημοσιογράφους και υποσχέθηκε συχνότερες επισκέψεις στο Ν.Σερρών.

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ανάσταση με πυροτεχνήματα | Eικόνες από drone στην Καβάλα

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Η Ανάσταση του Κυρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Με την προβλεπομένη εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε το Άγιο Πάσχα στην Ελευθερούπολη.

Η τελετή της Αναστάσεως πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, πλαισιωμένο υπό των Ιερών του Μητροπολιτικού Ναού.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στις Σέρρες

Με τη δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πόλη των Σερρών η Ανάσταση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας Θεολόγου.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en