ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στην Πόλη ταξιδεύει το βίντεο της VIDEOTEX για την υποψηφιότητα των Φιλίππων στην Ουνέσκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζί με την υποψηφιότητα των Φιλίππων για την ένταξη του στα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς θα ταξιδέψει στα πέρατα του κόσμου και το βίντεο – αφιέρωμα της εταιρίας παραγωγής videotext που ετοιμάστηκε αποκλειστικά για την προβολή του μνημείου.

Το βίντεο ετοιμάστηκε από τους ανθρώπους του ΕΝΑ CHANNEL και την θυγατρική εταιρία του Ομίλου ΕΝΑ MEDIA, VIDEOTEX, με αποκλειστικό στόχο την προβολή του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων σε όλο τον κόσμο. Άλλωστε η 15η Ιουλίου είναι η ημέρα σταθμός για την υποψηφιότητα των Φιλίππων η οποία με όπλο το υπέροχο βίντεο που ετοιμάσε με υπερηφάνια για αυτή τη στιγμή θα αναμετρηθεί στην σχετική ψηφοφορία που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη.

Για την κρίσιμη αυτή στιγμή για την φήμη και την προβολή της περιοχής μας σε όλο τον πλανήτη μίλησε και η δήμαρχος Δ. Τσανάκα κατά την αναγόρευση του ΠτΔ Πρ. Παυλόπουλου σε επίτιμο δημότη Καβάλας.

Την αισιοδοξία της για την εξέλιξη της υποψηφιότητας των Φιλίππων εξέφρασε και η προισταμένη εφορίας Αρχαιοτήτων Καβάλας – Θάσου Σταυρούλα Δαδάκη.

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version