ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Στην Καβάλα ο πρ. Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου

Στην Καβάλα βρέθηκε σήμερα ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου παραχωρόντας μεταξύ άλλων συνέντευξη τύπου για το διακύβευμα των εκλογών αλλά και για το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την ελάφρυνση των αγροτών. Αρχικά ο κ. Αποστόλου εξήγησε τους λόγους της προσφυγής στις κάλπες.

Ο κ. Αποστόλου βρισκόμενος στις Βρυξέλλες το βράδυ της 12ης Ιουλίου περιέγραψε την αγωνία του να επιτευχθεί συμφωνία ώστε να μην χαθούν δισεκατομμύρια κοινοτικών ενισχύσεων.

Ως μεγάλη νίκη της διαπραγμάτευσης θεώρησε το ότι τον Οκτώβριο θα ανοίξει η συζήτηση για το πόσο θα μειωθεί το ελληνικό χρέος που θα επιτρέψει στη χώρα όπως εκτιμά να επιστρέψει στην ανάπτυξη.

Γκρίνια από τους κτηνοτρόφους

Σε υψηλούς τόνους έγινε η συνάντηση στο Στέκι της Νέας Πόλης του πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου με εκπροσώπους του κτηνοτροφικού συλλόγου Καβάλας. Οι κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές των εξισωτικών αποζημιώσεων, στο αλλαλούμ των νόμων για τους βοσκότοπους αλλά και για τις μεγάλες απώλειες σε ζωικό κεφάλαιο που υπέστησαν μετά τις αλλεπάλληλες αρρώστιες που χτύπησαν τα ζώα τους.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version