ΕΚΛΟΓΕΣ

Στην Καβάλα Ντόρα – Κικίλιας, ανοιχτό και για τον Ευ. Μειμαράκη

Αφίξεις πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ αναμένονται το επόμενο διάστημα στην Καβάλα όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας Κώστας Ευθυμιάδης. Συγκεκριμένα την Τετάρτη την Καβάλα θα επισκεφθούν ο πρώην υπουργός Δημοσίας Τάξης Βασίλης Κικίλιας μαζί με τον βουλευτή Χρήστο Κέλλα ενώ στις 8 Σεπτεμβρίου θα φτάσει η Ντόρα Μπακογιάννη. Τέλος ανοιχτό μένει το ενδεχόμενο επίσκεψης και ανοιχτής ομιλίας του προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μειμαράκη.

Το διακύβευμα των εκλογών είναι ποιος θα χειριστεί την κάκιστη δυστυχώς συμφωνία είπε ξεκινώντας ο βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος αναφερόμενος στα δεινά που προκάλεσε η συμφωνία ιδίως στην πραγματική οικονομία με την επιβολή ΦΠΑ 23% σχεδόν παντού.

Θεωρεί απίθανη την αυτοδυναμία που επιδιώκει ο Α. Τσίπρας αλλά σχολίασε δυσμενώς την άρνηση του να συνεργαστεί με οποιονδήποτε εκτός των ΑΝΕΛ ενώ τόνισε πως πιθανών να προσπαθεί να αποδράσει από τις ευθύνες της εξουσίας επιχειρώντας να κάνει αντιπολίτευση στο μνημόνιο που έφερε.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος μίλησε για το μεγάλο λογαριασμό που άφησε πίσω της η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και υπενθύμισε πως η χώρα στο τέλος του 2014 ήταν ένα βήμα από την έξοδο από τα μνημόνια.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version