Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στην Καβάλα για τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΛΑ.Ο.Σ ο Γ. Καρατζαφέρης

Την Κυριακή, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός εγκαινίασε το νέο πολιτικό γραφείο του κόμματος στην Καβάλα, επί της οδού Ομονοίας 133.

Ειδικά για την τελετή των εγκαινίων, το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης., ο οποίος έγινε δεκτός με επευφημίες από στελέχη του και απλούς πολίτες που βρέθηκαν στην τελετή, ενώ στα εγκαίνια ήταν και ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Επίσης ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συνάντησε και τον μητροπολίτη ΦΝΘ Στέφανο στον ΙΝ του Απόστολου Παύλου. Νωρίτερα την Κυριακή στην Θράκη βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης προκειμένου να μεταβεί στην Καβάλα για τα εγκαίνια του νέου γραφείου του κόμματος. .Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την έλευση του στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα και κυρίως για το ζήτημα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Αδριανούπολη λέγοντας πως η Κυβέρνηση κινείται υποτονικά και ότι το θέμα πρέπει να διεθνοποιηθεί. Πρόσθεσε δε ότι πρέπει να γίνει μία συνέλευση όλων των Ευρωβουλευτών στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να ασκήσουν πίεση στον Ρετζέπ Ταγήπ Ερντογάν. «Ανάμεσα στις σκέψεις μου είναι να καλέσω τους Ευρωσκπετικιστές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε μία συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη, αν προηγουμένως και το Λαϊκό Κόμμα και οι Σοσιαλιστές και οι Αριστεροί κάνουν το ίδιο» είπε ο πρόεδρος και κατέληξε: «Αν 500 Ευρωβουλευτές έρθουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εδώ, θα είναι πάτα πολύ δύσκολο εις τον κύριο Ερντογάν να αγνοήσει την κατάσταση». Δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου το πρωί της Τρίτης 14 Μαϊου, η οποία περιόδευσε στην πόλη και συζήτησε με αρμόδιους για τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες στον κλάδο των μεταφορών

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης συνόδευσαν στον Δ. Νέστου Υποψήφιοι Ευρωβουλετές

Τελική ευθεία για την Κυριακή των Ευρωεκλογών με τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές να περιοδεύουν στην επικράτεια αποκτώντας εικόνα για τα θέματα κάθε τόπου.

Στο πλευρό του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη, βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας 13 Μαϊου στην Χρυσούπολη και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να συζητήσουν με τους αγρότες και τους αρμόδιους φορείς που παρευρέθησαν, για τα θέματα του πρωτογενούς τομέα.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Θέματα λειψυδρίας απασχολούν τους αγρότες στην Π.Ε Καβάλας

Δεν είναι μόνο οι χαλαζοπτώσεις και οι καταστροφές που έχουν υποστεί οι αγροτικές καλλιέργειες στον Νομό Καβάλας, αλλά οι αγρότες καλούνται συνεχώς να αντιμετωπίζουν ζημιοφόρα προβήματα.

Είτε στον Δήμο Παγγαίου με το φράγμα του Μαρμαρά, είτε στον Δήμο Νέστου με την χαμηλή στάθμη του ποταμού, οι αγρότες αναμένεται να αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα με το πότισμα των καλλιεργειών τους.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
tractor in the background of the text
white night text
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en