Quantcast
Connect with us

VIDEOS

Στην Κίνα δεν την ήθελε κανείς | Στις ΗΠΑ την περίμεναν με λαχτάρα

Δείτε τη συγκινητική στιγμή συνάντησης της 6χρονης Lucy με τη θετή μαμά της

Η 6χρονη Lucy είχε περάσει σχεδόν όλη τη ζωή της σε ορφανοτροφείο στην πατρίδα της, την Κίνα. Τη Δευτέρα το βράδυ γνώρισε για πρώτη φορά τους «νέους» γονείς της.

Δεκάδες παιδιά με ειδικές ανάγκες από την Κίνα συνάντησαν μαζί με τη Lucy, στο αεροδρόμιο του Τέξας, τις ανάδοχες οικογένειές τους, με την ελπίδα να βρουν ένα παντοτινό σπίτι- και αγάπη για όλη τους τη ζωή.

Ο Brent και η Audrey Shook είχαν ήδη αποφασίσει να προχωρήσουν στις διαδικασίες υιοθεσίας της Lucy την ώρα που την καλωσόριζαν.

«Γειά σου, είμαι η μαμά», της είπε η Audrey και, σε μια στιγμή που προκαλεί βαθιά συγκίνηση, η μικρή Lucy απάντησε επαναλαμβάνοντας τη λέξη «μαμά», δημιουργώντας από το πρώτο δευτερόλεπτο έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ τους και γεμίζοντας την Audrey δάκρυα.

Το ζευγάρι ήθελε πάντα να υιοθετήσει ένα παιδί από την Κίνα αλλά η Audrey έμεινε έγκυος κι έτσι η πρόθεσή τους παρέμενε για χρόνια μόνο πρόθεση.

Έχοντας πλέον πέντε παιδιά, ο Brent και η Audrey είδαν ένα βίντεο της Lucy να χορεύει και να τραγουδά και την αγάπησαν αμέσως.

Έτσι επικοινώνησαν με οργάνωση που συντονίζει την αναδοχή παιδιών ορφανών και με ειδικές ανάγκες για τέσσερις εβδομάδες, με την ελπίδα να βρουν ένα σπίτι για πάντα.

«Αυτά είναι τα παιδιά που δεν θέλει κανείς, περιμένουν στη λίστα όλη τη ζωή τους ή ζουν σε ορφανοτροφεία», εξηγεί η εκπρόσωπος της υπηρεσίας Shannon Phillips.

«Δεν θεωρούμε πως τη βοηθάμε, βλέπουμε να μας βοηθά εκείνη με τις ζωές μας», δήλωσε ο πατέρας της Brent.

Την 6χρονη υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο και τα πέντε αδέλφια της.

 

kinasp4

kinasp5

kinasp1

kinasp3

 

Click to comment

Απάντηση

VIDEOS

Μποτιλιάρισμα στον Ειρηνικό: Δεκάδες πετρελαιοφόρα ακινητοποιημένα (video)

Εικόνες που εντυπωσιάζουν και θυμίζουν ταινία, αν και τα πλάνα επισημαίνουν την εν εξελίξει οικονομική κρίση.

Ένας στόλος περίπου 24 πετρελαιοφόρων περιμένει να εκφορτώσει αργό πετρέλαιο στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ, καθώς οι εταιρείες πετρελαίου έχουν εξαντλήσει τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης τόσο στην Αμερική, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα δεκάδες δεξαμενόπλοια στον Ειρηνικό Ωκεανό θυμίζουν κάτι από “μποτιλιάρισμα” περιμένοντας να ξεφορτώσουν το πετρέλαιο στο λιμάνι.

Τη Δευτέρα, οι τιμές του αργού πετρελαίου κατρακύλησαν σε πρωτοφανή επίπεδα, εν μέσω της κάθετης πτώσης της ζήτησης και της μεγάλης προσφοράς που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού.

 

Continue Reading

VIDEOS

Μία μεγάλη αποκάλυψη κρύβει το νέο trailer του Resident Evil 3

Στο επίκεντρο η Jill Valentine

Ένα νέο trailer για το νέο Resident Evil δημοσιοποίησε η Capcom, με την πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, Jill Valentine, να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Στο trailer εμφανίζονται κι άλλοι χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς στον χώρο των video games.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το timeline του Resident Evil 3 τοποθετείται 24 ώρες πριν και 24 ώρες μετά τα γεγονότα του Resident Evil 2, με την Capcom να μην αποκλείεται να κρύβει κι άλλες εκπλήξεις, εκτός από τη μεγάλη αλλαγή του Nemesis, όπως φαίνεται στο τελευταίο καρέ του trailer.

Ένα επίσης νέο στοιχείο που αποκάλυψε η Capcom είναι πως η Jill θα είναι playable χαρακτήρας στο multiplayer mode του παιχνιδιού, Resident Evil Resistance.

Το Resident Evil 3: Nemesis θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου για PS4, Xbox One και PC.

Continue Reading

MEDIA

ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ Ευλαλο – Εκπομπή (TEASER) FHD

To IMAM ΜΠΑΙΛΝΤΙ βρέθηκε στο χωρίο ευλαλο και στο παζάρι όπου γίνετε στην περιοχή , μίλησε με τον κόσμο τους παραγωγούς άλλα και τους επαγγελματίες

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
tractor in the background of the text
text about elections
white night text
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en