ΕΚΛΟΓΕΣ

Στελέχη ΝΔ στη ΔΕΘ | Πίστη στη νίκη ανάγκη για συνεργασίες

Πλήθος βουλευτών αλλά και στελεχών από όλη την χώρα έδωσε το παρόν στο Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο το απόγευμα του Σαββάτου για την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μειμαράκη. Η κάμερα του ΕΝΑ ήταν παρών στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ και συνομίλησε με κορυφαία στελέχη του κόμματος που εξέφρασαν την βεβαίοτητα τους για τη νίκη στις 20 Σεπτεμβρίου αλλά και στέλνοντας μηνύματα για την ανάγκη συνεργασίας και διασφάλισης παραμονής της χώρας στην Ε.Ε.

Ιδιαίτερης υποδοχής και αποθέωσης από εκατοντάδες φίλους της ΝΔ έτυχε ο πρώην πρόεδρος και πρώην πρωθυπουργός της χώρας Κωνσταντίνος Καραμανλής όταν αφίχθη στο στο Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο αποδεικνύοντας πως για τους γαλάζιους ψηφοφόρους η δημοφηλία του 6 χρόνια μετά τις εκλογές του 2009 που αποχώρησε από πρωθυπουργός παραμένει πολύ υψηλή.

Θερμής υποδοχής από τους ψηφοφόρους της γαλάζιας παράταξης έτυχε και ο μέχρι πρώτινος πρόεδρος του κόμματος και πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμάρας κατά την άφιξη του στο Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο.

Παρουσία με νόημα και πολλαπλά μηνύματα ήταν και αυτή του πρώην Υπερνομάρχη Θεσσαλονίκης και πάλαι ποτέ κορυφαίου στελέχους της ΝΔ Παναγιώτη Ψωμιάδη που έστειλε μέσα από την κάμερα του ΕΝΑ μήνυμα στην ηγεσία της ΝΔ πως στηρίζει την προσπάθεια δίχως να ξεκαθαρίζει το μέλλον του στην γαλάζια παράταξη.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version