Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο Βόλος, 1-1 με τον ΟΦΗ

image_print

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε την Τετάρτη ο Βόλος.

Η ομάδα του Λόπεθ απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 2-0 από τον πρώτο αγώνα σφράγισε το εισιτήριο, που οδηγεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Σερδινέρο, ωστόσο ο Δουβίκας επτά λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

 

Ο Βόλος μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα κι έφτανε πιο εύκολα στην περιοχή του ΟΦΗ, αλλά οι Κρητικοί ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 12΄με κεφαλιά του Σαρδινέρο μετά από σέντρα του Γιαννούλη από αριστερά.

Το γκολ έδωσε ελπίδες ανατροπής του σκορ στους Κρητικούς, αλλά η ομάδα της Μαγνησίας, φρόντισε γρήγορα να τις περιορίσει, αφού στο 19΄ σκόραρε με σουτ ο Δουβίκας (από γέμισμα του Μπαρτόλο, γύρισε με την πλάτη στην εστία και νίκησε τον Σωτηρίου) για να κάνει το 1-1.

Πλέον ο ΟΦΗ χρειαζόταν… τρία ακόμη τερματα για να πάρει την πρόκριση, κάτι που έδρασε ανασταλτικά στους παίκτες των γηπεδούχων, που όμως δεν σταμάτησαν να προσπαθούν, παρά το γεγονός ότι οι ελπίδες τους για ανατροπή ήταν πολύ λίγες.

Στο 30΄καλό σουτ του Σαρδινέρο έφυγε άουτ, ενώ στο 32΄ μακρινό σουτ του Δουβίκα απέκρουσε ο Σωτηρίου, όπως έκανε και στο 38΄ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, όταν ο ίδιος παίκτης του Βόλου βγήκε μόνος απέναντί του μέσα στην περιοχή, από μπαλιά στην πλάτη των αμυντικών.

Στην επανάληψη, ο Βόλος μάρκαρε ψηλά τους παίκτες του ΟΦΗ δυσκολεύοντας το παιχνίδι του, ενώ με αντιπιθέσεις προσπάθησε να σκοράρει και πάλι. Έτσι στο 50′ προβολή του Δουβίκα από κοντά σε μεταβίβαση του Μπαρτόλο, ο Σωτηρίου κατάφερε με εξαιρετική ενέργεια να αποκρούσει την μπάλα. Στο 64΄ ο Σωτηρίου έκανε μία ακόμη καλή επέμβαση, όταν απέκρουσε σουτ του Περέα (είχε πάρει λίγο νωρίτερα τη θέση του Νίνη) μέσα από την περιοχή.

Το παιχνίδι έγινε κυρίως με μάχες στη μεσαία γραμμή, όπου το μετέφεραν οι Βολιώτες, με τους Κρητικούς να μην βρίσκουν επιθετικές λύσεις κι εκεί κρίθηκε ουσιαστικά η πρόκριση των φιλοξενουμένων, έχοντας και το πλεονέκτημα των δυο υπέρ τους τερμάτων από τον πρώτο αγώνα.

Κίτρινες: Μεγιάδο, Νέιρα/ Σέρτζιο Τέκιο

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Ουές (79΄ Γρίβας), Βαφέας (46΄ Καστάνιος), Διαμαντής, Γιαννούλη, Κοροβέσης (54΄ Σολίς), Νέιρα, Μεγιάδο, Στάικος (54΄ Σελίμοβιτς), Στάρτζεον (79΄ Φερέιρα), Σαρδινέρο.

Βόλος (Άνχελ Λόπες): Γκαραβέλης, Σέρτζιο Τέκιο (84΄ Σάντσες), Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης, Μαρτίνες (80΄ Κρητικός), Δουβίκας, Μπαρτόλο (84΄ Μπάλλας), Νίνης (60΄ Περέα).

 

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αιφνιδιαστικό «διαζύγιο» στον Νέστο Χρυσούπολης

image_print

Απρόσμενη εξέλιξη σημειώθηκε στον Νέστο Χρυσούπολης, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κεχαγιά, παρά το γεγονός ότι ο έμπειρος τεχνικός είχε συνδέσει το όνομά του με μία από τις πιο επιτυχημένες περιόδους στην ιστορία της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Νέστου είχε έντονα συναισθηματικό χαρακτήρα, με τη διοίκηση να αποτίει φόρο τιμής στην προσφορά του Κεχαγιά, τονίζοντας πως δεν υπήρξε απλώς ένας προπονητής, αλλά ένα ξεχωριστό μέλος της οικογένειας του συλλόγου. Παράλληλα, υπογραμμίζεται η καθοριστική συμβολή του στη δημιουργία μιας ομάδας με αγωνιστική ταυτότητα, χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή, που οδήγησε τον Νέστο σε ιστορικές επιτυχίες και σημαντικές διακρίσεις.

Οι άνθρωποι της ομάδας ευχαρίστησαν θερμά τον έμπειρο προπονητή για την πολυετή προσφορά του, επισημαίνοντας πως η πόρτα του συλλόγου θα παραμένει πάντα ανοιχτή για εκείνον. Στην ανακοίνωση γίνεται επίσης ιδιαίτερη αναφορά στον αμοιβαίο σεβασμό και τη φιλία που αναπτύχθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, στοιχεία που καθιστούν ακόμη πιο αιφνιδιαστική την απόφαση για τη λύση της συνεργασίας.

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του Νέστου έχει ήδη προχωρήσει στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές, φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι ο Τίμος Καβακάς, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο του ΑΟ Καβάλας.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ο Καβακάς θα αναλάβει το δύσκολο έργο της συνέχισης της επιτυχημένης πορείας που άφησε ως παρακαταθήκη ο Νίκος Κεχαγιάς, με τους φίλους του Νέστου να περιμένουν πλέον τις επίσημες ανακοινώσεις για τη νέα εποχή στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Καβάλα το τρόπαιο της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ

image_print

Το ταξίδι το τροπαίου της πρωταθλήτριας ΑΕΚ συνεχίζεται και αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Καβάλας.

Το Σάββατο 4/7, το κέντρο της Καβάλας πλημμύρισε από φίλους της Ένωσης, οι οποίοι είδαν από κοντά την κούπα του 14ου πρωταθλήματος.

Δείτε φωτογραφίες :

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποχωρεί από τον πάγκο του Νέστου Χρυσούπολης ο Νίκος Κεχαγιάς

image_print

Αποχωρεί ο Νίκος Κεχαγιάς από τον Νέστο Χρυσούπολης και έτοιμος να αναλάβει είναι ο Τίμος Καβακάς, σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr.

H ομάδα της ανατολικής Μακεδονίας ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό που για 3.5 χρόνια την οδήγησε σε μεγάλες στιγμές, από την τελευταία θέση στη Γ΄ Εθνική, όταν αναλάμβανε, ως μέρες πρωταθλητισμού στη Γ΄ , ιστορική άνοδο, αλλά και την παραμονή στη Super League 2.

Αρχικά διαφαινόταν ότι Κεχαγιάς και Νέστος θα συνέχιζαν μαζί, αλλά τα δεδομένα στην πορεία άλλαξαν.

Ο Καβακάς, που δείχνει πολύ κοντά στο να αναλάβει την ομάδα της Χρυσούπολης, ;όπως όλα δείχνουν και εκτός σοβαρού απροόπτου, είναι καλός γνώστης της κατηγορίας και πέρυσι δούλεψε στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

monobala.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en