ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στα λευκά ντύθηκε η Καβάλα | Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Παγγαίου

Άσπρη μέρα κυριολεκτικά είδαν οι κάτοικοι του νομού Καβάλας από τα ξημερώματα της Δευτέρας καθώς επιβεβαιώθηκαν οι ανακοινώσεις για έκτακτα καιρικά φαινόμενα που προέβλεπαν μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια ακόμη και στα πεδινά. Ήδη από τα ξημερώματα χιόνια έχουν πέσει στις περισσότερες περιοχές του νομού Καβάλας με τα περισσότερα να εντοπίζονται στον Δήμο Παγγαίου και ιδίως τα ορεινά χωριά όπως η Νικήσιανη και το Παλαιοχώρι. Ωστόσο σε μικρότερη κλίμακα χιόνια έπεσαν και στα ορεινά της Καβάλας καθώς τόσο ο Άγιος Σύλλας όσο και τα γύρω βουνά ντύθηκαν στα λευκά.

Μάλιστα για τον Δήμο Παγγαίου όπου η χιονόπτωση ήταν πιο έντονη εξεδόθη ανακοίνωση με την οποία τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου έπειτα και από συνεννόηση με τον δήμαρχο Φ. Αναστασιάδη παρέμειναν κλειστά.

Άσπρη μέρα είδαν όμως και οι κάτοικοι του νομού Σερρών. Από νωρίς το πρωί το χιόνι έπεφτε πυκνό χιόνι σε όλο το νομό αλλά και στην πόλη των Σερρών ενώ κατεγράφησαν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. Σημειώνεται πάντως πως το φαινόμενο από το απόγευμα της Δευτέρας βρίσκεται σε ύφεση και οι προβλέψεις μιλούν για σταδιακή βελτίωση του καιρού από την Τρίτη.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version