ΕΡΓΑΣΙΑ

Στα δικαστήρια διοίκηση και απεργοί της ΒΦΛ

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι στην E.L.F.E., με την οποία ζητούν την επιστροφή τους στις θέσεις εργασίας.

Λόγω του κατεπείγοντος του θέματος, η απόφαση του Πρωτοδικείου αναμένεται αύριο ή το αργότερο έως τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Μετά το πέρας της συζήτησης στο δικαστικό μέγαρο ωστόσο ο νομικός εκπρόσωπος της εταιρίας Εμμανουήλ Ροδουσάκης κατήγγειλε επίθεση απεργών της ΒΦΛ σε δύο εργαζόμενους της εταιρίας οι οποίοι εκείνη την ώρα περνούσαν έξω από το δικαστικό μέγαρο, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Γενικό νοσοκομείο Καβάλας με τραύματα στο κεφάλι όπως αναφέρει.

Επίσης νωρίτερα το σωματείο εργαζομένων είχε συνάντηση στο εργατικό κέντρο προκειμένου να συζητήσουν το πώς θα κινηθούν από εδώ αλλά και να ενημερωθούν για τις συναντήσεις που είχαν στην Αθήνα με τον υπουργό εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο. Όπως τονίζει ο πρόεδρος του σωματείο Νίκος Βογιατζίδης είναι διατεθειμένοι να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου με την διοίκηση της εταιρίας.

https://www.youtube.com/upload

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version