ΚΑΒΑΛΑ

Σταματάει η χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca στους κάτω των 60 ετων

Τον εμβολιασμό των πολιτών κάτω των 60 ετών στην Ελλάδα με άλλα εμβόλιο και όχι με το AstraZeneca συστήνει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, όπως ανακοίνωσε η Πρόεδρός της Μαρία Θεοδωρίδου, κατά την ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19. Η εισήγηση συνδυάζεται και με την σημαντική πτωτική τάση της πορείας του ιού.
Την ίδια ώρα στην εκπομπή ΑΝΑΛΥΤΗΣ του ENA CHANNEL μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα ο πρόεδρος του πανελλήνιου συλλόγου, Θανάσης Εξαδάκτυλος, δηλώνοντας πως η απάντηση αυτή είναι σωστή καθώς ενυπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να δημιουργηθούν θρομβώσεις στα άτομα κάτω των 60 ετών αν και οι πιθανότητες είναι μικρές και το εμβόλιο της AZ έχει αδικηθεί με όλα όσα λέγονται για αυτό, μάθω όλα τα εμβόλια είναι ίδια. Συνεχίζοντας ο κύριος Εξαδάκτυλος, δήλωσε πως οι εμβολιασμένοι όταν βρίσκονται μεταξύ του θα μπορούσαν να έχουν την δυνατότητα να μην φοράνε μάσκα.

Στο νοσοκομείο της Καβάλας, τα κρούσματα του κορονοϊού συνεχίζουν να μειώνονται και η κατάσταση πάει προς το καλύτερο μέρα με την μέρα όπως δηλώνουν στο ΕΝΑ CHANNEL, ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης αλλά και ο πνευμονολόγος, Χάρης Τριανταφυλλίδης. Πλέον οι ασθενείς στην κλινική COVID είναι μόλις έξι.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version