Quantcast
Connect with us

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στέλλα Παπαδοπούλου | “Αέρας ανανέωσης” στην κυβέρνηση με τον ανασχηματισμό

Σε δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού προχώρησε το βράδυ της Τρίτης 31 Αυγούστου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ENA Channel η γραμματέας της ΝΟΔΕ Καβάλας Στέλλα Παπαδοπούλου.

Η ίδια πρόσθεσε ότι έχει έρθει “αέρας ανανέωσης” με τα πρόσωπα τα οποία έχει επιλέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να συνεχίσει το κυβερνητικό του έργο ενώ όσον αφορά την επιλογή του Ευάγγελου Αποστολάκη η κ.α Παπαδοπούλου τόνισε ότι προφανώς ο Πρωθυπουργός επιθυμούσε τον κ. Αποστολάκη στο κυβερνητικό σχήμα ωστόσο προφανώς ο κ. Αποστολάκης είχε άλλα σχέδια.

Εν κατακλείδι επισήμανε την σημαντικότητα παραμονής του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Άμυνας στον βουλευτή Καβάλας της Ν.Δ Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ισχυρή εκπροσώπηση ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Εριφυλλίδη

Την περασμένη Παρασκευή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της Καβάλας υποδέχθηκαν και συζήτησαν με την υποψήφια για την προεδρία του κόμματος Έφη Αχτσιόγλου.

Δεν ξέρουμε αν συζήτησαν και για τις αυτοδιοικητικές – δημοτικές εκλογές και για το αν και ποιον θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας.

Πάντως από το σύνολο των έως τώρα υποψηφίων δημάρχων ο μόνος που συμμετείχε σε αυτήν την κομματική συνάθροιση ήταν ο Γιάννης Εριφυλλίδης, που συνομίλησε με την κ. Αχτσιόγλου.

Πιθανόν το θέμα της συζήτησης να ήταν η στήριξή του ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό όμως που προφανώς έχει προτεραιότητα για την ίδια είναι να εκλεγεί πρώτα πρόεδρος και μετά όπως τόνισε “…το συζητάμε”.

Άξιο αναφοράς ωστόσο είναι το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα έχουν ξεκινήσει προεργασίες για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στην Καβάλα από άτομο το οποίο ανήκει στην Συμπαράταξη Πολιτών (παράταξη που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ) και αυτό το άτομο είναι ο Νίκος Μουρτασάγας (διαβάστε εδώ)

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Τσαταλμπασίδης | Δεν φοβάμαι καμία διαγραφή από το κόμμα, θα συνεχίσω να ειμαι Νέα Δημοκρατία

Για το πρόσφατο ρεπορτάζ του enanews.gr, το ότι δηλαδή υπάρχουν εισηγήσεις οι οποίες επιθυμούν την άμεση διαγραφή από το κόμμα των Ιωσηφίδη-Μαρκόπουλου και Τσαταλμπασίδη επειδή “συστρατεύονται” με τον συνδυαμό Τοψίδη-και όχι με του Μέτιου (διαβάστε σχετικά εδώ) μίλησε στο ENA Channel και στην εκπομπή Αναλυτής με τον Απόστολο Ατζεμιδάκη ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας και πρώην εκπρόσωπος τύπου της ΔΕΕΠ Ν.Δ στην Καβάλα Λάζαρος Τσαταλμπασίδης.

Όπως τόνισε συγκεκριμένα :

“Υπηρξαν εισηγησεις οι οποιες ζητουν την διαγραφη μου και των αλλων δυο συνυποψηφίων μου στον συνδυασμό του Χριστόδουλου Τοψίδη. Όσον αφορα εμενα η κομματικη μου ταυτοτητα και η ιδιότητα μου ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας δεν ειναι γραμμενη σε ενα σε χαρτι που μπορει ο οποιοσδήποτε να την σβήσει. Όσες διαγραφες και να υπάρξουν βεβαίως και θα στεαχωρεθώ αλλα ημουν, είμαι και θα είμαι Νέα Δημοκρατία. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Για μένα δεν αλλάζει κάτι εαν διαγραφώ από το κόμμα, θα συνεχίζω να είμαι Νέα Δημοκρατία. Δεν μπορεί η επιλογή ενός ανθρώπου να επηρεάζει τα δικά μου πιστεύω, και την δική μου τοποθέτηση. Και ούτε με νοιάζει ότι ένας άνθρωπος για δικούς του λόγους, ο οποίος μάλιστα είχε υπηρετήσει και σε άλλους πολιτικούς χώρους επιθυμεί τώρα την διαγραφή μου.”

Δείτε την απάντηση Τσαταλμπασίδη από το 8:00 λεπτό μέχρι το τέλος :

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κρύβει την εμπιστοσύνη του στον Νίκο Παναγιωτόπουλο

Μπορεί να πέρασε στα «ψιλά» της χθεσινής επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θάσο, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό και αποτελεί μήνυμα σε κάποιους «πονηρούς πολιτευτές» που δεν λένε να καταλάβουν ότι η πολιτική θέλει σοβαρότητα, εργατικότητα και αποτέλεσμα αντί για επικοινωνία πυροτεχνήματα και πειραματισμούς με ρητορική λάσπη.

Κατά την ομιλία του στους κατοίκους της Θάσου, τόνισε ότι οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι πρέπει να αναλογιστούν πριν πάνε στην κάλπη στις 25 Ιουνίου τα εθνικά θέματα. «Η χώρα χρειάζεται σήμερα να συνεχίσει την αξιόπιστη, σοβαρή, στιβαρή εξωτερική και αμυντική πολιτική» επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης, σταμάτησε και γύρισε προς τον υποψήφιο βουλευτή Καβάλας και τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο.

«Τα λέω καλά κύριε υπουργέ;», τον ρώτησε κι εκείνος απάντησε με ένα καταφατικό νεύμα του κεφαλιού και “like” με τον αντίχειρα, εισπράττοντας από τον πρόεδρο την απάντηση: «Τα λέω καλά».

Η πρώτη αντίδραση ήταν αυτή των συγκεντρωμένων, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Όσοι καλύπτουν τις περιοδείες του κ. Μητσοτάκη από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας όμως, διαπίστωσαν ότι για δεύτερη φορά ο Πρόεδρος της ΝΔ απευθύνεται δημοσίως στο πρόσωπο του κ. Παναγιωτόπουλου, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη και την αποδοχή προς εκείνον προσωπικά, αλλά και προς το έργο που έχει επιτελέσει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η προηγούμενη φορά ήταν στην προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης στις 18 Μαΐου.

Και κάπως έτσι φαίνεται πώς ο Μητσοτάκης τιμά τα στελέχη που δουλεύουν για τη ΝΔ, πετυχαίνουν αποτελέσματα και δεν ασχολούνται με μικρότητες. Έτσι έχει νόημα και το σύνθημα του Καβαλιώτη Υπουργού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα :

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en