LIFESTYLE

Σπύρος Παπαδόπουλος | Δεν φαντάζεστε από που κατάγεται…

Γνωρίζετε την καταγωγή του Σπύρου Παπαδόπουλου; Εμείς μάθαμε και σας το αποκαλύπτουμε. 

Ο αγαπημένος παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται το καταφύγιό του, καθώς επιλέγει να ξεκουράζεται, κάνοντας διακοπές και να μην περιοδεύει με κάποια θεατρική παράσταση ανά την Ελλάδα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, κατάγεται από το όμορφο κυκλαδίτικο νησί, τη Νάξο. Τα τελευταία χρόνια, ο ίδιος έχει φροντίσει να ανακαινίσει το πατρικό του σπίτι, κάνοντας το ησυχαστήριό του. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στο νησί και ανέφερε, ότι είχε μείνει σε μοναστήρι.

Έτσι λοιπόν, στη Νάξο περνάει τις περισσότερες καλοκαιρινές ημέρες, κάνοντας βόλτες με το σκάφος του. Ο ίδιος συχνά επιλέγει να επισκέπτεται πιο απομακρυσμένες παραλίες, απολαμβάνοντας μ’αυτό τον τρόπο απόλυτη ηρεμία.

Πόσα; Δεν φαντάζεστε τι ποσό δίνει ο ΣΚΑΙ στον Σπύρο Παπαδόπουλο

Ναι, θα μείνετε άφωνοι μόλις μάθετε το ποσό που δίνει ο ΣΚΑΙ στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί πόσο κοστίζει μια παραγωγή με τους τόσους καλεσμένους και το τόσο φαγητό και ποτό όπως η εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά”.

Μετά την αποστομωτική απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου για την αμοιβή του από το σποτ, θα σας αποκαλύψουμε το ποσό που παίρνει ο ίδιος για την αγαπημένη εκπομπή πολλών τηλεθεατών. Το κόστος παραγωγής της εκπομπής “Στην υγειά μας” είχε πολλάκις σχολιαστεί επί εποχές ΕΡΤ. Την απάντηση είχε δώσει στο παρελθόν, η παραγωγός Βίκυ Λάσκαρη, στο περιοδικό “Down Town”, η οποία μιλώντας με αριθμούς τόνισε πως η συγκεκριμένη εκπομπή έχει αρκετά έξοδα.

“Η εκπομπή καλύπτει 180 λεπτά, 4 ώρες για το κανάλι. Επίσης φέρνουμε τόσο κόσμο από την επαρχία. Φέρνουμε συλλόγους, χορευτικά groups. Υπάρχουν έξοδα. Δεν βγαίνει πάνω από 9.000 ευρώ η ώρα. Δηλαδή κάτω από 30.000 ευρώ το επεισόδιο”, λέει.

Μέσα στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η αμοιβή του Σπύρου Παπαδόπουλου, του παραγωγού και του σκηνοθέτη, των ανθρώπων που περιποιούνται τους καλεσμένους, αλλά και τα έξοδα μεταφοράς των celebrities που δίνουν το “παρών” σε κάθε εκπομπή. Σα να λέμε, 120.000 ευρώ τον μήνα.

Athensmagazine.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version