ΚΑΒΑΛΑ

Σπουδές – Υποτροφίες – Εργασιακές προοπτικές στην Αυστραλία

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Σπουδές – Υποτροφίες – Εργασιακές προοπτικές στην Αυστραλία. Ένας νέος προορισμός», οργανώνει ο Δήμος Καβάλας το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 και ώρα 19.00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».

Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα αρκετών δημοτών για να έχουν μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση και ενημέρωση για το εργασιακό καθεστώς και το πλαίσιο των πανεπιστημιακών σπουδών στην Αυστραλία.

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη νεολαία μας», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κυριάκος Σταυρίδης, «αλλά και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση στην Αυστραλία, οργανώνουμε αυτή την ενημερωτική εκδήλωση μετά από αίτημα δημοτών μας για να τους παρέχουμε ολοκληρωμένη ενημέρωση. Δυστυχώς λόγω των δύσκολων κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών που όλοι βιώνουμε αρκετοί εκμεταλλεύονται την ανάγκη του κόσμου για μόρφωση και επαγγελματική προοπτική με αποτέλεσμα πολλά απ’ όσα ακούγονται σήμερα να απέχουν πολύ από την πραγματικότητα».

Στην εκδήλωση, που έχει ελεύθερη είσοδο για όλους, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν και να μιλήσουν εκπαιδευτικοί σύμβουλοι  που ειδικεύονται σε θέματα εργασιακής αναζήτησης και σπουδών στην Αυστραλία.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version