ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπάρινγκ και με τον Jamal Ben Saddik ο Γιάννης Στοφορίδης στο ‘Hemmers Gym’ !

O αδιαμφισβήτητα καλύτερος Έλληνας heavyweight κίκμποξερ των τελευταίων ετών στην χώρα μας, ο Γιάννης Στοφορίδης, βρίσκεται για ακόμα μία φορά στο κορυφαίο γυμναστήριο της Ολλανδίας ‘Hemmers Gym’.

Εκεί ο Καβαλιώτης μαχητής του Παναγιώτη Καρανικολή πραγματοποιεί σημαντικότατο στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων.

Πιθανή επιστροφή του στα ρινγκ ειναι μέσα Δεκέμβρη αν και ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι επίσημα.

Ο Στοφορίδης κάνει το καλύτερο φεύγοντας μακριά από την φθορά που βιώνουν οι μαχητές στην Ελλάδα περιφερόμενοι άσκοπα δεξιά και αριστερά και κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο οποιοσδήποτε που θέλει να ακολουθήσει σοβαρή καριέρα στον χώρο του Kickboxing.

Πηγαίνει δηλαδή και πραγματοποιεί στο εξωτερικό δίπλα σε πολύ μεγάλο ανταγωνισμό στάδια της προετοιμασίας του.

Έχοντας κάνει μια πρώτη πολύ καλή παρουσία στο ‘GLORY’ αν και δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι στον κατά πολύ εμπειρότερο Anderson ‘Braddock’ Silva, ο Στοφορίδης χτίζει με προσεχτικό matchmaking πλέον –γιατί μπορεί- χαρακτήρα.

Στο ‘Hemmers Gym’ ανάμεσα στα άλλα θηρία συναντά και τον Jamal Ben Saddik που στις 9 Δεκεμβρίου αντιμετωπίζει για τον heavyweight τίτλο του ‘GLORY’ σε ρεβάνς τον Rico Verhoeven.

Για να λέγεσαι κορυφαίος πρέπει και να προπονείσαιμε κορυφαίους και αυτό ακριβώς κάνει ο Έλληνας Ηρακλής Γιάννης Στοφορίδης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version