ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

ΣΟΚ στην Ορεστιάδα | Νεκρός 45χρονος που έπεσε από ύψος | Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία

Σοκ στην Ορεστιάδα, όπου ένας 45χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος στον δρόμο και βρέθηκε νεκρός από διερχόμενους. Ειδοποίησαν αστυνομία και ΕΚΑΒ, οι οποίοι απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Η σορός του άτυχου άνδρα, ο οποίος έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο σπιτιού που βρίσκεται σε δρόμο της Ορεστιάδας προς το χωριό Πύργος, μεταφέρθηκε χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου έγινε νεκροψία-νεκροτομή, από τον Ιατροδικαστή Παύλο Παυλίδη. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της, “ο θάνατος επήλθε από πτώση εξ ύψους”, αφού έφερε εμφανή σημάδια συντριπτικού κατάγματος στην σπονδυλική στήλη και τα πλευρά, τα οποία προκλήθηκαν από την βίαιη πρόσκρουση του στο έδαφος από το μεγάλο ύψος που έπεσε.

Κι επειδή κάπου γράφτηκε ότι πρόκειται για αυτοκτονία και ο άτυχος 45χρονος έθεσε τέρμα στη ζωή του, για την αστυνομία παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση. Απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, δεν υπάρχει κάποιο σημείωμα ή άλλη στοιχείο, απ’ το οποίο να αποδεικνύεται ότι πρόκειται για αυτοκτονία και οι έρευνες συνεχίζονται.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version