ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Σοβαρό επεισόδιο στο λιμάνι της Κεραμωτής

Ιδιαίτερα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου στο λιμάνι της Κεραμωτής. Σήμερα το επεισόδιο θα απασχολήσει τις δικαστικές αρχές στην πόλη της Καβάλας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα σε τρία άτομα, τον εργαζόμενο στην εταιρία του κ. Γιάννη Μητσόπουλου, Αυγουστή Παπαγεωργίου, τον πατέρα και το γιο Φιλιάγκο, Στυλιανό και Θανάση. Το λιμεναρχείο Κεραμωτής ενημερώθηκε το περιστατικό κι όταν ο άτυχος Αυγουστής Παπαγεωργίου βρέθηκε στη θάλασσα, μαζί με εργαζόμενο φέρυ μπωτ, τον έβγαλε στη στεριά. Ο Αυγ. Παπαγεωργίου, ένας από τους παλαιότερους υπαλλήλους της εταιρίας Μητσόπουλου, τραυματίστηκε από το επεισόδιο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου και νοσηλεύεται.

Κατέθεσε μήνυση κατά του πατέρα και γιου Φιλιάγκου, ενώ μήνυση σε βάρος του κατέθεσε ο υιός Φιλιάγκος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι κι αυτός τραυματίστηκε.

Το επεισόδιο έγινε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι της Κεραμωτής, την ώρα που εκτελούνταν τα δρομολόγια, που χαρακτηρίζονται και είναι δρομολόγια φέρι μπωτ αγκαζέ.

Αμέσως ενημερώθηκε η δικαστική αρχή η οποία ζήτησε οι εμπλεκόμενοι να βρεθούν ενώπιόν της  σήμερα. Είτε η υπόθεση θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο, είτε θα δικαστεί στο πλαίσιο αυτοφώρου σήμερα το μεσημέρι.

Το περιστατικό συζητήθηκε πολύ στο νησί, καθώς παρόμοιο δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά, όση αντιπαλότητα κι ανταγωνισμός αν υπήρχε, ανάμεσα στις ναυτιλιακές εταιρίες.

Διενεργείται και προανάκριση, από το λιμενικό σταθμό της Κεραμωτής. Όλα όμως πρόκειται να κριθούν ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.

proininews.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version