ΚΑΒΑΛΑ

Σκληρή κριτική στο Δήμο Καβάλας από τον Μ. Παπαδόπουλο | Τι απαντά η δήμαρχος

 Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την τρίτη το μεσημέρι σε γνωστό ξενοδοχείο της Καβάλας ο Επικεφαλής της  δημοτικής παράταξης <<Ο Τόπος Της Ζωής Μας>> Μάκης Παπαδόπουλος, όπου εξέφρασε την ανησυχία  και τα παράπονά του για την πορεία του Δήμου.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στους κινδύνους που διατρέχουν το παλιό νοσοκομείο και το στρατόπεδο Ασημακοπούλου καθώς επίσης και στο τρόπο που διαχειρίστηκε  διάφορες εκδηλώσεις ο Δήμος Καβάλας όπως το Cosmopolis και το Air Sea Show .

Επιπλέον αναφέρθηκε στα σημαντικά  προβλήματα που απασχολούν το Δήμο, όπως τη μετέγκατασταση των προσφυγών αλλά και την έλλειψη έργων που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη. Ο κύριος Παπαδόπουλος   άσκησε δριμεία κριτική στα θέματα  της οικονομικής διαχείρισης, της αξιοπιστίας, της διαφάνειας και της αξιοκρατίας. Τέλος όπως ο ίδιος τόνισε << Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει, να ασκεί κριτική , να καταθέτει γόνιμες προτάσεις και να διαφυλάσσει τη νομιμότητα >>.

Ως απάντηση στα όσα υποστήριξε στην σημερινή του συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της παράταξης Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, Μάκης Παπαδόπουλος, το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καβάλας σχολίασε ότι «Ο κ. Παπαδόπουλος αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως δεν έχει καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα. Η επανάληψη και αναμάσηση χιλιοειπωμένων κλισέ της δεκαετίας του ’80, οι αοριστολογίες και η λάσπη στερούμενης στοιχείων και επιχειρημάτων μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν στους δημότες.

Ευχόμαστε στον κ. Παπαδόπουλο, να δίνει επιτέλους την πρέπουσα προσοχή στα όσα γίνονται στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Θα γίνει πιο χρήσιμος».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version