ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Σκληρές αντιπαραθέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ με φόντο τη συμφωνία

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στη δημόσια δήλωσή του για το Eurogroup κάλεσε την κυβέρνηση να «παραδώσει» και να οδηγήσει τη χώρα σε κάλπες.

Στη σύσκεψη του Συντονιστικού που προηγήθηκε – η εκτίμηση που κυριάρχησε είναι πως οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος, θα επικοινωνήσουν σε πανηγυρικούς τόνους τις αποφάσεις του Eurogroup για το χρέος, επιχειρώντας να προσπεράσουν τη συμφωνία για το διαρκές μνημόνιο το οποίο αποδέχθηκε η κυβέρνηση.

Για τη ΝΔ το σενάριο των εκλογών φαίνεται τώρα να απομακρύνεται, από τη στιγμή που όπως πιστεύουν στη Λ. Συγγρού, και οι δανειστές βλέπουν ότι έχουν μπροστά τους μια κυβέρνηση που χωρίς προβλήματα και εσωτερικές αναταράξεις μπορεί να ψηφίζει μέτρα που οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν θα μπορούσαν να παρουσιάσουν ούτε στις κοινοβουλευτικές τους ομάδες.

Την πεποίθηση ότι ξεκινούν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό εξέφρασε ο Πάνος Καμμένο, μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.
«Μετά τη συμφωνία της 24ης Μαΐου ξεκινούν η ανάπτυξη, οι επενδύσεις, η μείωση της ανεργίας. Ήρθε η ώρα πλέον να καταλάβουν όλοι εκείνοι οι μηχανισμοί που έστησε η παρανομία και η διαπλοκή ότι για αυτούς η μεταπολίτευση τελείωσε» τόνισε ο υπουργός Άμυνας.

“Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα απο το να εφαρμοστούν οι όροι της συμφωνίας. Σκοπός μας είναι να περισώσουμε τις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες” επισημαίνουν κυβερνητικοί βουλευτές. 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version