Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε ρυθμό… Παναθηναϊκού κινούνται στον ΠΑΟΚ

image_print
Ψυχολογικές «ντόπες» από τον Γιώργο Γεωργιάδη στους ποδοσφαιριστές του
Προσπάθεια για να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ έκανε στην τελευταία χρονικά προπόνηση ο Γιώργος Γεωργιάδης. Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές στα play off της Super League, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει νίκη. Αν και στο ματς με τον Αστέρα οι παίκτες του ήταν άτυχοι έχοντας τρία δοκάρια.

Ο 42χρονός τεχνικός μίλησε παράλληλα και για την αντίδραση του μεγαλομετόχου, Ιβάν Σαββίδη στο ματς της Κυριακής με τους Αρκάδες. «Δεν πρέπει να μας επηρεάζουν τα όσα γίνονται. Αυτός είναι ιδιοκτήτης της ομάδας, έτσι λειτουργεί. Δεν υπάρχει λόγος να μας παίρνει από κάτω. Όπως είναι δίπλα μας σε όλα έτσι καμιά φορά πικραίνεται από το αποτέλεσμα. Εγώ επιμένω σε όσα είπα μπροστά του. Είστε οι καλύτεροι», ανέφερε και έδωσε σύνθημα ενόψει των δύο κολλητών ματς με τον Παναθηναϊκό για τα play off (Τετάρτη, Κυριακή) από τον οποίον η ομάδα του απέχει τέσσερις βαθμούς αυτήν τη στιγμή.

«Πάμε δυνατά στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Μπορούμε να τα κερδίσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας στο τέλος. Μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση στα play off».

Τάσεις φυγής από Νομπόα

Παράξενο τάιμιγνκ διάλεξε ο Κριστιάν Νομπόα για να μιλήσει για το μέλλον του. Ο μέσος του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, ενώ δεν έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις του με τους Θεσσαλονικείς και λίγα 24ωρα μετά την αποδοκιμασία σημαντικής μερίδας του κόσμου στο ματς με τον Αστέρα.

«Ξέρω ότι υπάρχουν φήμες, αλλά δεν έχω τίποτα αυτή τη στιγμή Όπως έχω πει με τον ατζέντη μου, θα καθίσουμε να μιλήσουμε μετά τα play off του ελληνικού πρωταθλήματος και θα δούμε την κατάσταση. Το Μεξικό είναι πολύ καλό πρωτάθλημα και θα μου άρεσε μια τέτοια επιλογή. Θα μας άρεσε αν ερχόταν μια καλή πρόταση», είπε και ενημέρωσε ότι στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο μέσος από τον Ισημερινό αναφέρει ωστόσο στο περιβάλλον του ότι είναι μια χαρά στον ΠΑΟΚ, ενώ όπως αναφέρεται στη «Live Sport» η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον πρώην παίκτη της Ντιναμό Μόσχας είναι η Κλαμπ Αμέρικα.

Πηγή: sport-fm.gr

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δράμα: Ξεκίνησε το δωρεάν πρόγραμμα «Αθλητισμός & Παιχνίδι»

Δράμα-παιδιά στο πρόγραμμα Αθλητισμός και Παιχνίδι του Δήμου Δράμας-2026
image_print

Ξεκίνησε από τον Δήμο Δράμας το δωρεάν καλοκαιρινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης «Αθλητισμός & Παιχνίδι 2026», με στόχο τη στήριξη των οικογενειών και ιδιαίτερα των εργαζόμενων γονέων κατά τη θερινή περίοδο.

Πρόκειται για μία καθιερωμένη δράση κοινωνικού χαρακτήρα, που δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά σχολικής ηλικίας να περάσουν δημιουργικά και με ασφάλεια μέρος του καλοκαιριού τους, μέσα από οργανωμένες αθλητικές, ψυχαγωγικές και ομαδικές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2026. Οι δράσεις πραγματοποιούνται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 15:00.

Μέσα από τον αθλητισμό, το παιχνίδι, τον χορό και τις ομαδικές δραστηριότητες, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τη συνεργασία, την κοινωνικότητα και την ευεξία τους, περνώντας δημιουργικά τον χρόνο τους.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απολύτως δωρεάν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τις οικογένειες. Η επιλογή των παιδιών έγινε με βάση συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, με προτεραιότητα σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη υποστήριξης.

Οι δράσεις υλοποιούνται υπό την επίβλεψη έμπειρων γυμναστών και εκπαιδευτικών, σε οργανωμένους και ασφαλείς χώρους της πόλης. Μεταξύ αυτών είναι το Δημοτικό Στάδιο «Αλέξανδρος Φρούσιος», το Κλειστό Γυμναστήριο ΔΗΓΑ και το Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο «Κραχτίδης», καθώς και άλλοι κατάλληλοι χώροι, ανάλογα με το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων.

Ο Δήμος Δράμας συνεχίζει να επενδύει στη νέα γενιά, δίνοντας έμφαση στην παιδική δημιουργικότητα, την άθληση και την κοινωνική φροντίδα. Παράλληλα, παραμένει σταθερά δίπλα στις ανάγκες των οικογενειών της τοπικής κοινωνίας, προσφέροντας ουσιαστική στήριξη στους γονείς που εργάζονται.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέος προπονητής του ΑΟΚ ο Ζόραν Στοϊνοβιτς

image_print

Ο Ζόραν Στοϊνοβιτς είναι ο νέος προπονητής του Α.Ο. Καβάλα, με τη διοίκηση των «Αργοναυτών» να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο Σέρβο τεχνικό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

DNews Widget
Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα αρχή για τον ΑΟΚ με συλλογική προσπάθεια

image_print

Το στίγμα της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη ΑΟΚ έδωσε ο νέος πρόεδρος, Λάκης Χατζηαποστολίδης, μιλώντας στην κάμεα του Ena Channel  για τη μεγάλη προσπάθεια ανασύνταξης του ιστορικού συλλόγου.

Όπως τόνισε, βασικός στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος και οργανωμένος ΑΟΚ, με γερές βάσεις και σωστή λειτουργία σε όλα τα επίπεδα. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχεδιασμός για το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τις διαδικασίες για την πρόσληψη προπονητή, τη στελέχωση του ρόστερ και την οικονομική ενίσχυση να έχουν ξεκινήσει.

Ο νέος πρόεδρος ξεκαθάρισε πως η προσπάθεια δεν στηρίζεται σε κάποιον μεγάλο επενδυτή, αλλά στη συλλογική συμμετοχή των ανθρώπων που αγαπούν τον ΑΟΚ, μέσω χορηγιών, εισιτηρίων διαρκείας και διαφημιστικών συνεργασιών.

«Ο ΑΟΚ είναι υπόθεση δική μας και χρειάζεται τη στήριξη όλων για να περάσει στη νέα εποχή», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Λάκης Χατζηαποστολίδης, καλώντας τον κόσμο να σταθεί δίπλα στον σύλλογο στη νέα αυτή προσπάθεια.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
Banner
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en