Quantcast
Connect with us

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Σε άλλες 10 περιοχές της χώρας επεκτείνεται ο επιτυχημένος θεσμός αστυνόμευσης με ποδήλατα

image_print

Την επέκταση του επιτυχημένου θεσμού της εμφανούς αστυνόμευσης με ποδήλατα ανακοίνωσε σήμερα η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν δέκα αστυνομικοί ποδηλάτες του Τμήματος  Τουριστικής Αστυνομίας Αθηνών, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ευρύτερη περιοχή του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης.    

Ο θεσμός της εμφανούς αστυνόμευσης με ποδήλατα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015 στη Θεσσαλονίκη και τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς στην Αθήνα, στην ευρύτερη περιοχή του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης. Τον Ιανουάριο του 2016 επεκτάθηκε στα Χανιά και τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς στην Κέρκυρα, τη Ρόδο και το Ναύπλιο, ενώ από τον Ιούνιο του 2017 επεκτάθηκε στην πόλη της Κατερίνης.

Με την νέα ρύθμιση ο θεσμός επεκτείνεται σε άλλες 10 περιοχές και συγκεκριμένα σε Ύδρα, Σπέτσες, Καστοριά, Χαλκίδα, Μυτιλήνη, Χίο, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λευκάδα και Τρίκαλα και πλέον καλύπτει συνολικά 17 περιοχές της χώρας μας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στη ομιλία του, μεταξύ άλλων, επισήμανε: «Η αστυνόμευση με ποδήλατα έρχεται να λειτουργήσει συμπληρωματικά στην πολιτική κατεύθυνση που έχει δοθεί προς την Φυσική Ηγεσία της Αστυνομίας για να βγουν περισσότεροι αστυνομικοί στο δρόμο. Και αυτό γίνεται πράξη».

Ο ίδιος σημείωσε ότι: «η δράση είναι πετυχημένη και εντάσσεται στις δράσεις εμφανούς αστυνόμευσης και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις εμφανή αστυνόμευση, θέλουμε να βγουν όσο το δυνατόν περισσότεροι αστυνομικοί στο δρόμο και θέλουμε η Αστυνομία να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και να υπηρετεί τον πολίτη. Γιατί πέρα από τις μεγάλες επιτυχίες τις Αστυνομίας και την εξάρθρωση εγκληματικών ομάδων, πρέπει η Αστυνομία δίνει καθημερινά μάχες απέναντι στα προβλήματα, δίπλα στους πολίτες, στο δρόμο».

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας στην ομιλία του επεσήμανε την αποδοχή του θεσμού από την κοινωνία, αναφέροντας ότι: «η αποδοχή από την κοινωνία της ήπιας, εμφανούς, προληπτικής αστυνόμευσης με τη χρήση ποδηλάτου, επικυρώνει αμετάκλητα την ορθότητα των επιλογών της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας. Επιβεβαιώνει την άποψη πως οι πολίτες επιθυμούν την παρουσία του αστυνομικού όχι μόνον στις κρίσιμες στιγμές που είναι απολύτως απαραίτητη η κατασταλτική του παρέμβαση αλλά, πρωτίστως, στην καθημερινότητά τους».

Αναφερόμενος στη φιλοσοφία της εμφανούς προληπτικής αστυνόμευσης τόνισε ότι: «είναι αυτονόητο άλλωστε, πως η συνεχής καθημερινή αστυνομική παρουσία και η αποτελεσματική προληπτική δράση της Ελληνικής Αστυνομίας, μειώνει δραστικά τις πιθανότητες να καταστεί αναγκαία η κατασταλτική της παρέμβαση, καθώς η πρόληψη αποθαρρύνει – αποτρέπει την εκδήλωση εγκληματικών ενεργειών. Παράλληλα, ενισχύει το αίσθημα ασφαλείας των ξένων επισκεπτών και συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του τουρισμού και κατ’ επέκταση στην ενδυνάμωση της οικονομίας σε μια δύσκολη δημοσιονομικά περίοδο. Συνεπώς, αν πετύχουμε στην πρόληψη δεν θα είναι αναγκαίος ο μέγιστος βαθμός καταστολής. Αυτό επιδιώκουμε συνεχώς, αυτό σηματοδοτεί και η σημερινή μας παρουσία σήμερα εδώ. Να ενισχύσουμε την πρόληψη, να προσφέρουμε στον πολίτη μεγαλύτερη ασφάλεια, να αποδείξουμε στην κοινωνία πως αφουγκραζόμαστε τον παλμό, τις ανάγκες, τις απαιτήσεις της».

Για τις ανάγκες της εμφανούς αστυνόμευσης με ποδήλατα η Ελληνική Αστυνομία προμηθεύτηκε πρόσφατα 64 νέα ποδήλατα, 52 συμβατικά και 12 ηλεκτροκίνητα, τα οποία έχουν κατασκευαστεί στην Ελλάδα και κατανέμονται στις περιοχές που λειτουργεί ο θεσμός.

Σημειώνεται ότι οι βασικές αρμοδιότητες των ποδηλατών αστυνομικών είναι:

  • η εξυπηρέτηση επισκεπτών και τουριστών, παρέχοντας τις κατάλληλες οδηγίες και τις απαραίτητες πληροφορίες, τόσο τουριστικού, όσο και ευρύτερου ενδιαφέροντος,
  • η συνεργασία και συνδρομή σε άλλες Υπηρεσίες της Αστυνομίας ή άλλους Φορείς, ώστε να διευθετούνται προβλήματα, κυρίως τουριστικού ενδιαφέροντος και να διευκολύνονται οι επισκέπτες των περιοχών αυτών, και
  • η ανάλογη επιχειρησιακή ετοιμότητα και η αποτελεσματική ανταπόκριση στη διαχείριση ήπιων περιστατικών αστυνομικής φύσεως.

Οι αστυνομικοί ποδηλάτες υπάγονται διοικητικά και επιχειρησιακά στα κατά τόπους αρμόδια Τμήματα Τουριστικής Αστυνομίας και για την εκτέλεση της Υπηρεσίας τους διαθέτουν ειδικού τύπου στολή ποδηλάτη, ενώ είναι εφοδιασμένοι και με όλα τα απαιτούμενα είδη, ατομικό οπλισμό, αλεξίσφαιρο γιλέκο, φορητό ασύρματο κ.λπ.

Στην σημερινή εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Πλουμής, ο Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου Αρχηγού, Υποστράτηγος Στυλιανός Βολυράκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Υποστράτηγος Αχιλλέας Σκανδάλης, ο Διευθυντής του Γραφείου Προϊσταμένου Επιτελείου, Υποστράτηγος Γεώργιος Τηλελής, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, Ταξίαρχος Δημήτριος Στεργιόπουλος, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης, Ταξίαρχος Δημήτριος Αθανασόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης, Ταξίαρχος Παύλος Δασκαλάκης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικής Υποστήριξης, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος.

 

Click to comment

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΗΠΑ: Μητέρα κατηγορείται για φόνο αφού πυροβόλησε άνδρα που βρήκε στο δωμάτιο της 13χρονης κόρης της

Περιπολικό της αστυνομίας έξω από κατοικία στο Μέμφις όπου σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό
image_print

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες υπόθεση από το Μέμφις του Τενεσί, όπου μία 36χρονη μητέρα κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού, αφού πυροβόλησε θανάσιμα έναν 20χρονο άνδρα που, σύμφωνα με την αστυνομία, εντόπισε να κρύβεται κάτω από το κρεβάτι της 13χρονης κόρης της.

Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Πέμπτης, όταν αστυνομικοί εντόπισαν τον νεαρό άνδρα νεκρό από πυροβολισμό στο πίσω μέρος του κεφαλιού, έξω από την κατοικία της οικογένειας.

Τι υποστηρίζει η μητέρα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, η γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι, επιστρέφοντας στο σπίτι της, ανακάλυψε έναν άγνωστο άνδρα κάτω από το κρεβάτι της κόρης της.

Όπως φέρεται να δήλωσε στις Αρχές:

«Είδα έναν τύπο κάτω από το κρεβάτι των παιδιών μου. Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω».

Οι αστυνομικές Αρχές υποστηρίζουν ότι ο 20χρονος είχε μεταβεί στο σπίτι έπειτα από πρόσκληση της ανήλικης, χωρίς η μητέρα να γνωρίζει την παρουσία του.

Η εξέλιξη του περιστατικού

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όταν η 36χρονη επέστρεψε στην κατοικία της άρχισε να φωνάζει ζητώντας να μάθει ποιος βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

Η 13χρονη φέρεται να άνοιξε τελικά την πόρτα και η μητέρα εντόπισε τον νεαρό να κρύβεται κάτω από το κρεβάτι. Ακολούθησε ένταση, με τη γυναίκα να του ζητά να φύγει από το σπίτι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τον ακολούθησε έξω από την κατοικία, όπου ακούστηκε ένας πυροβολισμός.

Γείτονας κατέθεσε ότι είδε τη γυναίκα να κρατά ακόμη το όπλο και να λέει πως είχε πυροβολήσει τον νεαρό, ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο έναν κάλυκα και ένα πιστόλι.

Οι κατηγορίες και η υπερασπιστική γραμμή

Η 36χρονη συνελήφθη και κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού και για αδικήματα που σχετίζονται με τη χρήση πυροβόλου όπλου.

Ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι η υπόθεση ξεκίνησε από «τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονέα ενός 13χρονου παιδιού», επισημαίνοντας ότι στο δικαστήριο θα εξεταστεί εάν, υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες, ήταν δυνατόν να αντιδράσει με απόλυτα ψύχραιμο τρόπο.

Τι προβλέπει η νομοθεσία του Τενεσί

Η υπόθεση έχει ανοίξει συζήτηση και για τα όρια της νόμιμης άμυνας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με πρώην αξιωματικό των αμερικανικών αρχών επιβολής του νόμου, η νομοθεσία του Τενεσί επιτρέπει τη χρήση ακόμη και θανατηφόρας βίας σε ορισμένες περιπτώσεις προστασίας της κατοικίας, όταν υπάρχει άμεση απειλή από εισβολέα που επιχειρεί να διαπράξει βίαιο κακούργημα.

Ωστόσο, όπως σημείωσε, από τα στοιχεία που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά δεν προκύπτει ότι ο 20χρονος απείλησε τη μητέρα ή άλλο πρόσωπο τη στιγμή του περιστατικού, γεγονός που αναμένεται να αποτελέσει βασικό αντικείμενο της δικαστικής διερεύνησης.

Έντονες αντιδράσεις

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονο δημόσιο διάλογο στις ΗΠΑ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μία πλευρά θεωρεί ότι η μητέρα ενήργησε προσπαθώντας να προστατεύσει το παιδί της, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι η χρήση θανατηφόρας βίας δεν δικαιολογείται από τα μέχρι στιγμής γνωστά στοιχεία.

Η τελική αξιολόγηση των πραγματικών περιστατικών και της εφαρμογής της νομοθεσίας θα γίνει από το δικαστήριο, το οποίο θα εξετάσει τα αποδεικτικά στοιχεία και τις καταθέσεις των εμπλεκομένων.

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Θρίλερ στην Κυψέλη: Η νεκροψία αναμένεται να ρίξει φως στη σορό που βρέθηκε σε βαλίτσα

Νέα στοιχεία αναμένονται να προκύψουν από τη νεκροψία – νεκροτομή της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Κυψέλη, καθώς οι Αρχές επιχειρούν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να προσδιορίσει τόσο τον χρόνο όσο και τον μηχανισμό θανάτου, στοιχεία που θεωρούνται καθοριστικά για την πορεία της έρευνας. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν έχουν διαπιστωθεί εμφανή τραύματα ή άλλα εξωτερικά σημάδια που να υποδεικνύουν άμεσα τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή της η γυναίκα, ωστόσο τα τελικά συμπεράσματα θα προκύψουν από την ιατροδικαστική εξέταση. Διπλή έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων κατά Ζωής εξετάζει όλες τις πιθανές εκδοχές, ενώ παράλληλα ερευνώνται υποθέσεις εξαφανισμένων γυναικών τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη χώρα. Ταυτόχρονα, αστυνομικοί συλλέγουν και αναλύουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να διαπιστώσουν πότε μεταφέρθηκε η βαλίτσα στο εγκαταλελειμμένο κτίριο και αν έχει καταγραφεί κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται με την υπόθεση. Η διαδικασία θεωρείται ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς απαιτεί την εξέταση βιντεοληπτικού υλικού πολλών ημερών. Στο επίκεντρο και η ταυτοποίηση της γυναίκας Παράλληλα, στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία λήψης και ανάλυσης γενετικού υλικού, με στόχο την ταυτοποίηση της σορού. Στο πλαίσιο αυτό, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η νεκρή να είναι η 50χρονη Γιου Τινγκ, κινεζικής καταγωγής, η οποία είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη από τις 20 Μαΐου στην περιοχή της Αρτέμιδας. Για τον λόγο αυτό, έχει ζητηθεί από τον σύζυγό της να παραδώσει προσωπικά αντικείμενα της αγνοούμενης, όπως οδοντόβουρτσα και χτένα, ώστε να πραγματοποιηθεί σύγκριση DNA με το γενετικό υλικό που λήφθηκε από τη σορό. Κανένα ενδεχόμενο δεν αποκλείεται Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γυναίκα ήταν μικρόσωμη, με ύψος περίπου 1,60 μέτρα, φορούσε μαύρα ρούχα, δεν έφερε εμφανή τατουάζ και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο. Οι αστυνομικές αρχές επισημαίνουν ότι η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο και εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, μέχρι να ολοκληρωθούν τόσο η ταυτοποίηση της σορού όσο και η συλλογή των απαραίτητων αποδεικτικών στοιχείων.
image_print

Νέα στοιχεία αναμένονται να προκύψουν από τη νεκροψία – νεκροτομή της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Κυψέλη, καθώς οι Αρχές επιχειρούν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να προσδιορίσει τόσο τον χρόνο όσο και τον μηχανισμό θανάτου, στοιχεία που θεωρούνται καθοριστικά για την πορεία της έρευνας.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν έχουν διαπιστωθεί εμφανή τραύματα ή άλλα εξωτερικά σημάδια που να υποδεικνύουν άμεσα τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή της η γυναίκα, ωστόσο τα τελικά συμπεράσματα θα προκύψουν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Διπλή έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ.

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων κατά Ζωής εξετάζει όλες τις πιθανές εκδοχές, ενώ παράλληλα ερευνώνται υποθέσεις εξαφανισμένων γυναικών τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη χώρα.

Ταυτόχρονα, αστυνομικοί συλλέγουν και αναλύουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να διαπιστώσουν πότε μεταφέρθηκε η βαλίτσα στο εγκαταλελειμμένο κτίριο και αν έχει καταγραφεί κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται με την υπόθεση.

Η διαδικασία θεωρείται ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς απαιτεί την εξέταση βιντεοληπτικού υλικού πολλών ημερών.

Στο επίκεντρο και η ταυτοποίηση της γυναίκας

Παράλληλα, στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία λήψης και ανάλυσης γενετικού υλικού, με στόχο την ταυτοποίηση της σορού.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η νεκρή να είναι η 50χρονη Γιου Τινγκ, κινεζικής καταγωγής, η οποία είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη από τις 20 Μαΐου στην περιοχή της Αρτέμιδας.

Για τον λόγο αυτό, έχει ζητηθεί από τον σύζυγό της να παραδώσει προσωπικά αντικείμενα της αγνοούμενης, όπως οδοντόβουρτσα και χτένα, ώστε να πραγματοποιηθεί σύγκριση DNA με το γενετικό υλικό που λήφθηκε από τη σορό.

Κανένα ενδεχόμενο δεν αποκλείεται

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γυναίκα ήταν μικρόσωμη, με ύψος περίπου 1,60 μέτρα, φορούσε μαύρα ρούχα, δεν έφερε εμφανή τατουάζ και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο.

Οι αστυνομικές αρχές επισημαίνουν ότι η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο και εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, μέχρι να ολοκληρωθούν τόσο η ταυτοποίηση της σορού όσο και η συλλογή των απαραίτητων αποδεικτικών στοιχείων.

DNews Widget
Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Χαλκιδική: Κρίσιμες ώρες για την 7χρονη μετά το πολύνεκρο τροχαίο – Καταγγελίες για πλαστό έρανο

Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η 7χρονη μετά το πολύνεκρο τροχαίο στη Χαλκιδική
image_print

Σε σταθερή κατάσταση η 7χρονη που επέζησε από το τραγικό τροχαίο

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της 7χρονης από τη Μολδαβία, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική, όπου έχασαν τη ζωή τους οι γονείς της και η έξι μηνών αδελφή της.

Σύμφωνα με τον επίτιμο πρόξενο της Μολδαβίας στην Ελλάδα, Γιώργο Παλάζη, οι θεράποντες ιατροί επρόκειτο να επιχειρήσουν σήμερα τη σταδιακή αφύπνιση του παιδιού, προκειμένου να αξιολογήσουν την πορεία της υγείας του.

Στο πλευρό της η θεία της

Όπως έγινε γνωστό, στην Ελλάδα έχει ήδη φτάσει η αδελφή της μητέρας του παιδιού, η οποία βρίσκεται δίπλα στη μικρή και έχει εκφράσει την πρόθεση να αναλάβει την κηδεμονία της.

Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι απαραίτητες διαδικασίες για τη διεκπεραίωση των απαιτούμενων εγγράφων, ώστε να ολοκληρωθούν οι σχετικές νομικές και διοικητικές ενέργειες.

Σε εξέλιξη ο επαναπατρισμός των θυμάτων

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι διαδικασίες για τον επαναπατρισμό των σορών του ζευγαριού και του έξι μηνών βρέφους στη Μολδαβία.

Η τραγωδία έχει προκαλέσει συγκίνηση τόσο στην Ελλάδα όσο και στη χώρα καταγωγής της οικογένειας, με πολίτες να εκδηλώνουν την πρόθεσή τους να προσφέρουν οικονομική βοήθεια.

Προειδοποίηση για καταγγελίες περί πλαστού εράνου

Με αφορμή το κύμα αλληλεγγύης, ο επίτιμος πρόξενος της Μολδαβίας προειδοποίησε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς έχουν διατυπωθεί καταγγελίες για τη διενέργεια πλαστών εράνων που εμφανίζονται να συγκεντρώνουν χρήματα για την οικογένεια.

Όπως ανέφερε, όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά καλούνται να απευθύνονται αποκλειστικά στις επίσημες διπλωματικές αρχές, επικοινωνώντας με την πρεσβεία ή το προξενείο της Μολδαβίας, ώστε να διασφαλίζεται ότι η βοήθεια καταλήγει στους πραγματικούς δικαιούχους.

DNews Widget
Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en