ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην αδικοχαμένη Ελένη

Σε λίγες ώρες θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη στο Διδυμότειχο του Έβρου.

Νωρίς, το πρωί η σορός της άτυχης φοιτήτριας μεταφέρθηκε στο σπίτι της οικογένειάς της, ενώ λίγο αργότερα στις 11.00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Διδυμότειχο θα γίνει η κηδεία της.

Στο ανακριτικό γραφείο οι 2 κατηγορούμενοι

Στις 8 το πρωί μεταφέρθηκαν στο ανακριτικό γραφείο οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία με βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος τους, τις οποίες ο ένας εκ των δυο αρνείται.

Αξίζει ν’ αναφερθεί πως σε βάρος τους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό.

Ο μεν 21χρονος αρνείται τη συμμετοχή του στο έγκλημα, ενώ με βάση την περιγραφή που φέρεται να έδωσε ο 19χρονος Λουτσάι στους Λιμενικούς, τα γεγονότα έλαβαν χώρα στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου.

Η νεαρή φοιτήτρια φαίνεται πως χτυπήθηκε στο πρόσωπο με σίδερο και στη συνέχεια ενώ ήταν σε άσχημη κατάσταση και παρακαλούσε να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, οδηγήθηκε στην παραλία όπου οι φερόμενοι ως δράστες την πέταξαν στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version