ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σέρρες | Ο Μ. Τζελέπη μιλάει για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

        Στο δύσκολο αγώνα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στις οποίες υποβάλλονται και φέτος οι μαθήτριες και μαθητές της χώρας μας, οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους με αμέριστο σεβασμό, αγάπη και συμπαράσταση. Οι εξετάσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας είναι μία πρώτη – αλλά σίγουρα όχι η μοναδική – μεγάλη προσπάθεια για όσους έχουν όνειρα και στόχους. Για όσους θέλουν να κατακτήσουν την γνώση, να δημιουργήσουν μία καλύτερη κοινωνία. Άλλωστε η γνώση αποτελεί ένα από τα πολύ ισχυρά εφόδια για μία καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία.

        Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία, δύναμη, αισιοδοξία και διαύγεια μυαλού σε όλους τους υποψηφίους , έτσι ώστε η πολυετής προσπάθεια αυτών, των συνοδοιπόρων τους γονέων, οι οποίοι τόσο καιρό είναι δίπλα τους ψυχολογικά και οικονομικά, αλλά και των καθηγητών τους να αποδώσει καρπούς, εξασφαλίζοντάς τους το εισιτήριο για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τη γνώση και την πρόοδο.

      Οι νέοι αυτού του τόπου είστε «η ελπίδα μας», γι’ αυτό συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρα σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι η ζωή θα σας δικαιώσει.

Καλή Επιτυχία σε όλους!!!

Μιχάλης Τζελέπης

Βουλευτής Σερρών

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version