Quantcast
Connect with us

ΣΕΡΡΕΣ

Σέρρες | Επαναλειτουργεί το κολυμβητήριο απο 6 Απριλίου

Επαναλειτουργεί από σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου το Δημοτικό Κολυμβητήριο Σερρών.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Κοιλάδας Αγ.Αναργύρων μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων επαναλειτουργεί από σήμερα, Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες, που δόθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σερρών.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες | Διεύθυνση σχολείου επιβεβαιώνει τον ξυλοδαρμό 15χρονης μαθήτριας, ανέβηκε το βίντεο στο Instagram

Ακόμα ένα επεισόδιο έξω από σχολείο, αυτή τη φορά στις Σέρρες, με μια 15χρονη μαθήτρια να δέχεται επίθεση και να τραυματίζεται. Ο ξυλοδαρμός της καταγράφηκε σε βίντεο που ανέβηκε στο Instagram και πολύ γρήγορα άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το ανήλικο θύμα περικυκλώθηκε από δύο συμμαθήτριές της. Η μία άρχισε να την χτυπάει και η δεύτερη να τραβάει το βίντεο. Οι καθηγητές δεν πήραν είδηση το επεισόδιο. Ευτυχώς το κορίτσι δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Όπως αναφέρει η διεύθυνση του σχολείου στην ΕΡΤ, επιβεβαιώνοντας την είδηση, το περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού με  πρωταγωνίστριες δύο μαθήτριες 15 ετών, με την μία από αυτές να χτυπά μια τρίτη μαθήτρια και την δεύτερη να το βιντεοσκοπεί και να το ανεβάζει στο Instagram, έγινε μετά το τέλος της λήξης των μαθημάτων και έξω από τον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Το επεισόδιο στο σχολείο των Σερρών, έρχεται να προστεθεί στους κρίκους της αλυσίδας των σχετικών επεισοδίων, που το τελευταίο διάστημα είναι αλλεπάλληλα. Με μαθητές να ανταλλάσσουν χτυπήματα στις αυλές και ορισμένοι να μεταφέρονται σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες.

Οι δύο μαθήτριες συνελήφθησαν από την αστυνομία, αφέθηκαν ελεύθερες και η εισαγγελέας Σερρών θα αποφασίσει για την ποινική εξέλιξη της υπόθεσης που αφορά τις δύο μαθήτριες αλλά και τους γονείς τους.

Πηγή: newsit.gr

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες: Περιστατικό ξυλοδαρμού μεταξύ ανήλικων κοριτσιών σε σχολείο της πόλης

Περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού, αυτή τη φορά μέσα σε αυλή σχολείου, σημειώθηκε σε σχολείο της πόλης των Σερρών. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών πρωταγωνίστριες ήταν δύο μαθήτριες 15 ετών, όταν την ώρα του διαλλείματος η μία από αυτές χτύπησε μια τρίτη μαθήτρια με την δεύτερη να βιντεοσκοπεί την σκηνή και να την ανεβάζει στο Instagram.

Οι δύο μαθήτριες συνελήφθησαν από την αστυνομία, αφέθηκαν ελεύθερες και η εισαγγελέας Σερρών θα αποφασίσει για την ποινική εξέλιξη της υπόθεσης που αφορά τις δύο μαθήτριες αλλά και τους γονείς τους

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε ο Δήμος Σερρών με το ΔΙΠΑΕ Βαρβάρα Μητλιάγκα

Συνάντηση με τον Πρύτανη και Καθηγητή του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, κ. Σταμάτη Αγγελόπουλο είχε   η Δήμαρχος Σερρών, κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα κατά την επίσκεψή της στις εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιούπολης στις Σέρρες.

Σύμφωνα με τον Πρύτανη του ΔΙ.ΠΑ.Ε., «βασικός στόχος της νέας Πρυτανικής Αρχής είναι η αξιοποίηση του κοινωνικού κεφαλαίου όλων των περιοχών στις οποίες εκτείνονται τα Τμήματα και οι Σχολές του Πανεπιστημίου, και ιδιαίτερα των Σερρών».  Σε αυτό το πλαίσιο, οι δύο φορείς επικαιροποίησαν και συνυπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας.

 

Όπως τόνισε ο κ. Αγγελόπουλος, «Ο δήμος Σερρών αποτελεί στρατηγικό εταίρο ανάπτυξης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Οι κύριοι άξονες του Μνημονίου Συνεργασίας αφορούν στην υλοποίηση κοινών δράσεων με τον δήμο Σερρών, στην ίδρυση και ανάπτυξη θερμοκοιτίδας νεοφυών επιχειρήσεων, στην ερευνητική συνεργασία και στην αξιοποίηση του συνόλου της ακαδημαϊκής κοινότητας και των φοιτητών και φοιτητριών των Σερρών, σε δράσεις ανάπτυξης της περιοχής».

Από την πλευρά της η κ. Μητλιάγκα δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες ενίσχυσης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος και ανέφερε πως βρίσκεται στη διάθεση των Πρυτανικών Αρχών για κάθε κοινή δράση.

Τέλος, ο κ. Αγγελόπουλος ενημέρωσε την δήμαρχο για την πορεία μετεξέλιξης και αντιστοίχισης των Τμημάτων της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου, σε Πολυτεχνικά Τμήματα, γεγονός που θα ενισχύσει περαιτέρω και θα αναβαθμίσει την Πανεπιστημιούπολη των Σερρών.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en