Quantcast
Connect with us

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Π.Ε Σερρών | Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας για την αντιπλημμυρική θωράκιση

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης καλεί όλους τους εμπλεκόμενους στην Πολιτική Προστασία φορείς σε έκτακτη σύσκεψη με θέμα την αντιπλημμυρική θωράκιση της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου, την Τετάρτη 11-02-2015 στις 11.00 π.μ.
Η ιδιαίτερα ανεβασμένη στάθμη στη λίμνη Κερκίνη που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες, λόγω του αυξημένου όγκου νερού που «κατεβαίνει» από τη γειτονική Βουλγαρία, καθιστά απαραίτητο τον συντονισμό των δράσεων όλων των εμπλεκομένων, ώστε η κατάσταση να αντιμετωπιστεί εγκαίρως και με ιδιαίτερη προσοχή.
Για το λόγο αυτό μάλιστα, ο Γιάννης Μωυσιάδης πραγματοποίησε τη Δευτέρα 09-02-2015 αυτοψία στις περιοχές Αχινού και Παραλημνίου προκειμένου να διαπιστωθούν οι δυνατότητες που υπάρχουν για αύξηση της παροχής από τα θυροφράγματα της Κερκίνης, σε μια προσπάθεια αποσυμφόρησης της λίμνης και σταθεροποίησης της στάθμης της σε επίπεδα που δεν θα εμπνέουν ανησυχία.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Σεισμός τώρα στην Ηλεία

Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις 10 χλμ

 

Σεισμική δόνηση 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, στις 6:52 στην Ηλεία και συγκεκριμένα 28 χλμ νότια-νοτιοδυτικά του Πύργου. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 10 χλμ.

Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο υπολόγισε τον σεισμό στα 4 Ρίχτερ, 22 χλμ νότια-νοτιοδυτικά του Πύργου, με εστιακό βάθος στα 10 χλμ.

newsbeast

Continue Reading

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Κατάρρευση κτηρίου στο Μανχάταν – Αναφορές για εγκλωβισμένους

Μεγάλη η κινητοποίηση των αρχών

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση των αρχών στη Νέα Υόρκη μετά την κατάρρευση κτηρίου και τις αναφορές για εγκλωβισμένους στα ερείπια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το δίκτυο CBS, πρόκειται για ιδιωτικό χώρο στάθμευσης οχημάτων, που βρίσκεται επί της οδού Αν στο Μανχάταν

Η κατάρρευση σημειώθηκε γύρω στις 16:00 (τοπική ώρα, 23:00 ώρα Ελλάδος) και τα αίτια παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Continue Reading

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Εφιαλτικές εικόνες από το κτύπημα του Εγκέλαδου στην Τουρκία

Νέο βίντεο που σοκάρει από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία: Κτίριο διαλύεται και μετατρέπεται σε… σκόνη

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες, όμως οι εφιαλτικές εικόνες από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία εξακολουθούν να προκαλούν σοκ.

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται νέο βίντεο από τη στιγμή που κτυπά ο Εγκέλαδος τη γειτονική χώρα, αυτή τη φορά από κάμερα που βρισκόταν στο εσωτερικό ενός κτιρίου.

Με το ξέσπασμα του σεισμού, το κτίριο αρχίζει να διαλύεται και να μετατρέπεται σε… σκόνη.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en