ΓΥΝΑΙΚΑ

Πώς να κάνετε το σπίτι σας πιο φωτεινό

Αν το σπίτι σας δεν είναι όσο φωτεινό θα θέλατε και το φως της ημέρας δεν είναι και το μεγάλο ατού του, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις έξυπνες ιδέες που ακολουθούν -κάποιες από αυτές μάλιστα εφαρμόζονται και από τους Σκανδιναβούς που έχουν συνηθίσει στο τεχνητό φως- και θα δείτε ότι τα αποτελέσματα είναι φανταστικά.

Με αυτά τα τρικ θα δείτε ότι κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας θα αποκτήσει νέα πιο θελκτική όψη, η οποία θα σας ικανοποιήσει και με το παραπάνω.

Χρησιμοποιήστε κεριά

Τα κεριά αποτελούν πάντα μια καλή επιλογή. Εκτός του ότι προσθέτουν φως στο χώρο, του προσδίδουν και μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Επιλέξτε το άρωμα που θέλετε να χαρακτηρίζει τον χώρο σας -λουλουδένιο, φρουτένιο κ.α.- και τοποθετήστε τα σε διαφορετικά επίπεδα, έτσι ώστε να καλύπτεται μεγαλύτερος χώρος.

Επιλέξτε φωτεινά χρώματα

Για έναν χώρο πιο φωτεινό, ο οποίος μάλιστα θα φαίνεται και πιο μεγάλος, προτιμήστε φωτεινές αποχρώσεις για να τον διακοσμήσετε. Από το λευκό στους τοίχους και τα ανοιχτά χρώματα σε διακομηστικά, έπιπλα, αξεσουάρ και χαλιά θα δείτε ότι ο χώρος σας θα μοιάζει πιο φωτεινός από ποτέ.

Πείτε ναι στους καθρέφτες

Η χρήση των καθρεφτών ως διακοσμητικά στοιχεία στο χώρο σας, θα σας βοηθήσει να του προσδώσετε επιπλέον φωτεινότητα, καθώς αντανακλούν το φως με έναν υπέροχο τρόπο. Κρεμάστε τους, λοιπόν, με τέτοιο τρόπο και σε τέτοια θέση ώστε να «βλέπουν» προς το παράθυρο προκειμένου να αντανακλούν το φως και να διαχέουν τις ακτίνες του ήλιου στο χώρο.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version