Βαρέθηκες να ανοίγεις το ψυγείο και να βλέπεις το αγαπημένο σου τυρί σκληρό, ξηρό και ξερό; Τότε, σου έχω το απόλυτο tip για να το διατηρήσεις φρέσκο και λαχταριστό.

Μόλις κόψεις τη μερίδα που θες να καταναλώσεις, τοποθέτησε ένα πολύ μικρό κομματάκι από βούτυρο (ίσα με το μέγεθος της άκρης ενός μαχαιριού), άλειψε την πλευρά και σκέπασε το αμέσως με αλουμινόχαρτο. Έτσι, θα διατηρηθεί φρέσκο.

Επίσης, μπορείς αντί για βούτυρο να βάλεις λίγο έως ελάχιστο αλάτι (για να μη χάσεις και τη γεύση σου) και να το τυλίξεις ξανά με αλουμινόχαρτο.

Έτσι, θα το απολαμβάνεις σαν να μην πέρασε μία ημέρα από τη στιγμή που έκοψες την πρώτη φέτα.