ΠΟΛΙΤΙΚΑ

“Πόλεμος” μετά τις δηλώσεις Σπίρτζη για το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φέρει καμία ευθύνη στα Τέμπη

Στους ισχυρισμούς του πρ. υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη για την κατάσταση του σιδηροδρομικό δίκτυο απαντά με ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία παραθέτοντας όπως λέει «τα πέντε ψέματα» για την τραγωδία στα Τέμπη. Κατηγορώντας τον κ. Σπίρτζη ότι εμφανίστηκε δέκα μέρες μετά την τραγωδία «αραδιάζοντας σειρά ψεμάτων, να μας πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φταίει σε τίποτα».

Πιο συγκεκριμένα η ΝΔ αναφέρει: «ο εξαφανισμένος κ. Σπίρτζης εμφανίστηκε 10 ημέρες μετά την τραγωδία, σε μια στιγμή που οι πολίτες απαιτούν αλήθειες που να απαντούν στα «γιατί» της τραγωδίας, προκειμένου, αραδιάζοντας σειρά ψεμάτων, να μας πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φταίει σε τίποτα. Ότι τις ευθύνες φέρουν αποκλειστικά οι προηγούμενοι και οι επόμενοι και ότι παθογένειες και νοοτροπίες που γέννησαν την τραγωδία των Τεμπών δεν τους αφορούν», απαντά η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε μια στιγμή που χρειάζεται σοβαρή και ουσιαστική συζήτηση και ανάδειξη και ανάληψη ευθυνών, ο κ.Σπίρτζης, που ήταν υπουργός επί 4,5 χρόνια, αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη για τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις στον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρόμου. Ο ΣΥΡΙΖΑ, με την ανακοίνωσή του, καλύπτει απόλυτα τον κ. Σπίρτζη», συνεχίζει το κυβερνών κόμμα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version