Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Πρώτος με διαφορά ο Κ. Λεπίδας

Εκλογές πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας, εξέλεξε δηλαδή το νέο διοικητικό της συμβούλιο και το νέο εποπτικό συμβούλιο. Όλα δείχνουν ότι ο Κώστας Λεπίδας θα παραμείνει στη θέση του προέδρου για ακόμη τέσσερα χρόνια, σε μία 3η θητεία. Το αποτέλεσμα των εκλογών του έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα. Εξελέγησαν επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τρία μέλη του εποπτικού συμβουλίου. Δικαίωμα ψήφου είχαν 635 μέλη της Ένωσης, Αγρότες, ψήφισαν περίπου οι μισοί.

Πριν το αποτέλεσμα ο Κ. Λεπίδας μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας. «Η κατάσταση -είπε – έχει σχέση με αυτή τη χώρας» και συμπλήρωσε. «Σύμφωνα με το που βρίσκεται η Ελλάδα, η Ένωση είναι πολύ καλά. Αυτό οφείλεται στις εξαγωγές μας». υπενθυμίζοντας ότι εξάγονται στην Ευρώπη και το Ισραήλ νωπά φρούτα και λαχανικά. Τα ακτινίδια σε ποσότητες περίπου 10.000 τόνων, με στόχο ν΄ αυξηθούν στους 15.000 τόνους. Εξάγονται επίσης σπαράγγια, ελιές, φασόλια, καλαμπόκια, ενώ έγινε πρόσφατα προσπάθεια εξαγωγής και καρπουζιών.

Τα ακτινίδια εξάγονται περίπου για έξι μήνες το χρόνο, τα σπαράγγια για δύο μήνες, οι ελιές 12 μήνες το χρόνο. Στεκόμαστε στην Ευρώπη γιατί έχουμε παραγωγή σε μεγάλες ποσότητες, είπε ο Κ. Λεπίδας. Ζήτησε ωστόσο να ξεπερασθεί η κρίση καθώς όπως είπε αν η κρίση συνεχισθεί και η  κατάσταση με τις τράπεζες συνεχισθεί το ίδιο, εννοώντας στην ουσία ότι τώρα αυτές είναι κλειστές, δεν ξέρουμε τι θα γίνει.

Στα αποτελέσματα των εκλογών για το Διοικητικό συμβούλιο οι επτά που εκλέγονται είναι:

Κώστας Λεπίδας 176, Γιώργος Μαυρουδής 117, Χρήστος Λιβαδίτης 113, Στέλιος Δερμελέγκας 97, Νίκος Εμμανουηλίδης 90, Ευθυκράτης Αντώνης 66, Ευάγγελος Γιάντζος 63.

Δεν εκλέγονται: Γεωργιάδου Σοφία 20 ψήφοι, Γιάννης Κυριακούδης 63, Αθηνά Πεσυρίδου 2, Ειρήνη Χασάπη 3.

Στο Εποπτικό συμβούλιο εκλέγονται: Αθανάσιος Μπουτζουράς 122, Δήμος Βρύζας 105, Δημήτρης Θεοφυλακτίδης 60. Δεν εκλέγεται η Βασιλική Μπουρμπουτέλη, 10 ψήφοι.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Με την προβλεπομένη εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε το Άγιο Πάσχα στην Ελευθερούπολη.

Η τελετή της Αναστάσεως πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, πλαισιωμένο υπό των Ιερών του Μητροπολιτικού Ναού.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στις Σέρρες

Με τη δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πόλη των Σερρών η Ανάσταση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας Θεολόγου.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Δείτε ζωντανά την Αναστάσιμη Ακολουθία στην κεντρική πλατεία

Πλήθος κόσμου βρισκεται αυτην τη στιγμή στην κεντρική πλατεία της Καβάλας για την τελετή της Ανάστασης.

Η Πομπή από τον ναό του Αγίου Νικολάου κατευθύνθηκε στην πλατεία Ελευθερίας, όπου παραδοσιακά τελείται η Αναστάσιμη Ακολουθία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en