ΑΠΟΨΕΙΣ

Πρωτοβουλία Καβάλας | ΟΧΙ μέχρι Τέλους σε όλα τα μνημόνια

ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

Το μεγαλειώδες ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στα μνημόνια και την λιτότητα, μέσα από ένα δημοψήφισμα που κυριάρχησε η τρομοκρατία που προσπαθούσαν να επιβάλουν με κάθε τρόπο η Τρόικα και τα ΜΜΕ είναι η απόδειξη της δύναμης και της αντοχή όλων μας σε πείσμα όσων θέλουν να μας υποδουλώσουν. Η  Δευτέρα 13 Ιουλίου του 2015 όμως θα γραφτεί αναμφίβολα με τα πιο μαύρα γράμματα στην Ιστορία μας, ως η μέρα που «η κυβέρνηση της αριστεράς», μετέτρεψε αυτό το ΟΧΙ σε ΝΑΙ σε όλα. Επιβάλλοντας ένα ακόμα μνημόνιο, μάλιστα χειρότερο από κάθε άλλο που υπήρξε τα προηγούμενα 5 χρόνια, για την ακόμα μια φορά «σωτηρία» μας από την απόλυτη «καταστροφή».

Είναι πολλά αυτά τα οποία θα θέλαμε να πούμε, παρόλα αυτά συμπυκνώνονται σε ένα και μόνο. Όλοι εμείς που προερχόμαστε από όλους τους κοινωνικούς και εργασιακού χώρους, βρεθήκαμε τα προηγούμενα χρόνια κοινά με εσάς, σε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη ενάντια στα μνημόνια, τον νεοφιλελευθερισμό και την λιτότητα, δεν είμαστε διατηρημένοι να σκύψουμε το κεφάλι σε ένα εφιαλτικό μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Αυτή την ύστατη στιγμή για την Ελλάδα, τον Λαό της, αλλά και την ίδια την αριστερά καλούμε όλες αυτές τις υγιείς δυνάμεις που υπάρχουν εντός ΣΥΡΙΖΑ, να συμπαραταχθούν με την θέληση του Ελληνικού Λαού. Αρχικά ψηφίζοντας ΟΧΙ στα μέτρα και το νέο μνημόνιο, και δευτερευόντως να διαχωριστούν με την κυβέρνηση που πρόδωσε τα όνειρα, τις ελπίδες αλλά και τους αγώνες του Ελληνικού Λαού, δημιουργώντας μαζί με άλλες δυνάμεις και αγωνιστές  τη μετωπική έκφραση του πλειοψηφικού «ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ».

Τέλος καλούμε να τοποθετηθούν δημόσια οι βουλευτές του Νομού μας: κ. Αλεξάνδρα Τσανάκα, κ. Ηλία Ιωαννίδη και κ. Δημήτρη Εμμανουηλίδη και τους τονίζουμε ότι αυτές τις ιστορικές στιγμές οι αποφάσεις τους θα καθορίσουν αν θα βρεθούμε δίπλα ή απέναντι στον αγώνα του «ΟΧΙ μέχρι τέλους» του Ελληνικού λαού.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version