MEDIA

Πρωταγωνιστής το ENA CHANNEL στην εκλογική μάχη

Μία βραδιά για νικητές ήταν η χθεσινή βραδιά των εκλογών. Και όπως σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις ο τηλεοπτικός νικητής των εκλογών της 20ης Ιανουαρίου ήταν και πάλι το ΕΝΑ CHANNEL. Το ΕΝΑ όχι απλά διατήρησε το υψηλό επίπεδο μετάδοσης αποτελεσμάτων και ρεπορτάζ γύρω από τους υποψηφίους και τα κόμματα που συγκρούονταν στην εκλογική μάχη, αλλά για πρώτη φορά στην ιστορία της Περιφερειακής τηλεόρασης το ΕΝΑ βρισκόταν ταυτόχρονα σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της ΑΜΘ με συνεργεία, συνεντεύξεις, πλούσια ρεπορτάζ και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών αλλά και των εκλεγμένων βουλευτών της περιφέρειας με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Περισσότεροι από 40 άνθρωποι εργάστηκαν σκληρά μπροστά και πίσω από τις κάμερες με μόνο στόχο να παρέχουν έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση στους τηλεθεατές μας.

Συνολικά περισσότερες από 80 ζωντανές συνδέσεις με όλες τις πόλεις από τις Σέρρες μέχρι τον Έβρο έδωσαν το στίγμα και τον παλμό της εκλογικής μάχης και μετέφεραν στις οθόνες σας την αγωνία την χαρά την λύπη και την απογοήτευση των υποψηφίων. Από την Φανή Ασπογαλή στις Σέρρες και τον Σπύρο Λάτσα στη Δράμα έως τον Τάσο Αποστολίδη από τη Θάσο, τη Χριστίνα Νεφραίμ από την Ξάνθη και τον Διογένη Χαραλαμπίδη από τον Έβρο ολόκληρη η περιφέρεια ήταν συντονισμένη στους εκλογικούς ρυθμούς του ΕΝΑ CHANNEL.

Παράλληλα το ΕΝΑ μονοπώλησε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών αλλά και στα αποκλειστικά ρεπορτάζ από τα κομματικά επιτέλεια από νωρίς το πρωί με 3 συνολικά συνεργία τα οποία κινούνταν με χρόνο τόπο και στόχο το πληρέστερο ρεπορτάζ για την εκλογική μάχη. Οι Θοδωρής Σαλτίρης, Σάκης Κοτόπουλος Χριστίνα Νεφραίμ, Γεωργία Αναγνωστοπούλου, συνεπικουρούμενοι από τα τεχνικά επιτελεία εξωτερικών συνδέσεων έδωσαν άμεσα και ψύχραιμα όλο το ρεπορτάζ από την διαδικασία ψηφοφορίας υποψηφίων και πολιτών αλλά και τις πρώτες αντιδράσεις των μονομάχων στα πρώτα exit polls, τους πανηγυρισμούς στον ΣΥΡΙΖΑ την κατήφεια στη ΝΔ τα χαμόγελα σε ΑΝ.ΕΛ.

Τέλος η μεγάλη ομάδα του ΕΝΑ CHANNEL συμμετέχοντας στην μαραθώνια εκπομπή για τις εκλογές που παρέμεινε περισσότερο από 14 ώρες στον αέρα της περιφέρειας κέρδισε κατά κράτος την μάχη με δεκάδες καλεσμένους, εξωτερικές ζωντανές συνδέσεις και την ψύχραιμη ματιά των δημοσιογράφων Σάκη Κολυβα, Νίκο Ταράμπατζη  και Γιάννη Χατζηεμμανουήλ να συντονίζουν την συζήτηση.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version