ΕΒΡΟΣ

Προσλήψεις για το Κέντρο Κοινότητας στην Ορεστιάδα

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη δύο (2) ατόμων στο Δήμο Ορεστιάδας στα Κέντρα Κοινότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο ΝΠΔΔ «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ορεστιάδας-Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο.».

Οι θέσεις εποχικού προσωπικού αφορούν 1 θέση ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών με χρονική διάρκεια ενός έτους και 1 θέση ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού με χρονική διάρκεια επίσης ενός έτους.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο άτομο,εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, Εθνομαρτύρων 98, Ορεστιάδα Τ.Κ. 68200, υπόψιν κας Δέσποινας Λουλούδη (τηλ. επικοινωνίας: 2552028642).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version