ΚΑΒΑΛΑ

Προς το παρόν αντέχουν τα Νοσοκομεία της ΑΜ-Θ

Σε δηλώσεις στο enanews.gr σχετικά με την κατάσταση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων Καβάλας-Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής προχώρησαν εκπρόσωποι των ιδρυμάτων.

Ντίνος Κλειτσιώτης (Διοικητής Νοσοκομείου Καβάλας) : Τα δύσκολα ξεκίνησαν και στο Νοσοκομείο Καβάλας. Ειναι ενδεικτικό το γεγονός πως το μεσημέρι της Τρίτης δεν υπήρχε ελέυθερο κρεβάτι στην κλινική covid. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει ανοίξει και η δεύτερη κλινική έτσι ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε ευκολότερα τα περιστατικά. Προς το παρόν αντέχει το Νοσοκομείο Καβάλας ενώ είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι αυξήθηκαν οι εμβολιασμοί.

Ευάγγελος Ρούφος (Διοικητής Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης) : Δυστυχώς δεν πάνε καλά τα πράγματα. Η λύση είναι μόνο οι εμβολιασμοί. Είναι θετικό ότι έχουν αυξηθεί οι εμβολιασμοί και γίνονται αρκετές πρώτες δόσεις αλλά και τρίτες δόσεις. Αυτή την στιγμή νοσηλεύουμε 52 ασθενείς στις απλές κλίνες covid και 10 στην ΜΕΘ. Δυστυχώς το προηγούμενο διάστημα είχαμε το αρνητικό ρεκόρ των 5 θανάτων μέσα σε 48 ώρες! Δυστυχώς πολλοί από αυτούς ήταν 55-60 ετών στην συντριπτική τους πλειοψηφία ανεμβολίαστοι.

Γιώργος Πατλάκας (Διευθυντής Πνευμονολογικής Νοσοκομείου Κομοτηνής) : Εδώ και κάποιες ημέρες έχει γεμίσει η κλινική covid του Νοσοκομείου Κομοτηνής και όσα περιστατικά δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα στέλνουμε στην Αλεξανδρούπολη. Είναι γεγονός ότι έχουν αυξηθεί οι εμβολιασμοί, έχουν αυξηθεί όμως σημαντικά και οι θάνατοι και αυτό είναι μας ανησυχεί ακόμα περισσότερο.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version