ΕΚΛΟΓΕΣ

Προεκλογικό… πωλητήριο στο κάμπινγκ του Ποσειδίου από το ΤΑΙΠΕΔ

Το πρώτο “πωλητήριο” της νέας …γενιάς, ανακοινώθηκε επισήμως και αφορά τον διαγωνισμό για το Ποσείδι της Χαλκιδικής, που επανεκινεί το ΤΑΙΠΕΔ.

Λόγω των πολλών και δραματικών – σε ορισμένες περιπτώσεις – εξελίξεων που λαμβάνουν χώρα στο πολιτικό πεδίο τις τελευταίες μέρες, περνούν στα ψηλά ορισμένες πολύ κρίσιμες αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες ταυτόχρονα εξελίξεις από το μέτωπο της οικονομίας.

Εξελίξεις που υπό άλλες συνθήκες θα μονοπωλούσαν, σχεδόν το ενδιαφέρον της αγοράς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Το πρώτο “πωλητήριο” της νέας …γενιάς, που ανακοινώθηκε και επισήμως, εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, το ΤΑΙΠΕΔ επανεκκινεί τον διαγωνισμό για την έκταση 60 στρεμμάτων, με θαλάσσιο μέτωπο 370 μέτρων, στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, που περιλαμβάνει την ακτή και το δημοφιλές κάμπινγκ. Ως γνωστόν, το συγκεκριμένο project είχε “παγώσει” το Μάρτιο του 2015, λόγω της αλλαγής στην κυβέρνηση.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να μπει στην τελική του ευθεία. Μάλιστα, καλό θα είναι όσοι ενδιαφέρονται, να ξέρουν ότι μπορούν να υποβάλλουν προσφορές μέχρι τις 27 Νοεμβρίου 2015, οπότε είναι και η σχετική καταληκτική ημερομηνία. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η συγκεκριμένη έκταση θεωρείται και είναι προνομιακή από πολλές απόψεις.

Το πιθανότερο είναι, αν όλα πάνε καλά, η όλη διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί πριν απ΄ το τέλος του τρέχοντος έτους.

voria.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version