ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Προεδρία ΝΔ | Σήμερα οι υποψηφιότητες Μητσοτάκη, Τζιτζικώστα

Στις 11.00 το πρωί της Παρασκευής, θα καταθέσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στα γραφεία του κόμματος στην λεωφόρο Συγγρού. Σήμερα επίσης, σε κατάθεση της δικής του υποψηφιότητας θα προχωρήσει και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Την προεδρία του κόμματος θα διεκδικήσει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης όπως επισήμως ανακοίνωσε σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στο Ledra Marriott χθες. Οι διεργασίες πλέον στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας κορυφώνονται καθώς σήμερα λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων. Κοινή πεποίθηση πάντως στη Ρηγίλλης είναι το γεγονός ότι η εκλογική διαδικασία πρέπει να γίνει το συντομότερον δυνατόν. «Όταν σε πέντε ημέρες γίνεται δημοψήφισμα και σε 20 ημέρες εθνικές εκλογές, εμείς γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε εσωκομματικές εκλογές μέσα σε 10-15 ημέρες;», ανέφεραν στελέχη της ΝΔ.

Στο λόγο του ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης άφησε αιχμές για διάφορα στελέχη που τα τελευταία χρόνια απομακρύνθηκαν από τη ΝΔ γιατί το “χρώμα” θάμπωσε, όπως είπε. Είτε έγιναν “απολιτικ” είτε ακόμα συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό το πλαίσιο υπενθύμισε πως πάντα ήταν κοντά στη ΝΔ, ανεξαρτήτως περιστάσεων.

Επιχειρώντας να συσπειρώσει τις περισσότερες τάσεις στο εσωτερικό σημείωσε πως με εμπειρία και διάθεση ενότητας μπορεί να αντιμετωπίσει τις μελλοντικές προκλήσεις, “Ήμουν πάντα παρών, όπως και αυτό το καλοκαίρι”, είπε χαρακτηριστικά
«Είναι γεγονός ότι η εποχή έχει αλλάξει. Στις εκλογές είχαμε 46% αποχή. Ξέρω τις δυσκολίες που νιώθει κάθε Έλληνας πολίτης. Ξέρω και ακούω και τις εύκολες προτάσεις και λύσεις που προτείνουν κάποιοι επειδή αρέσουν. Εγώ πίστευα και πιστεύω στο χτίσιμο και όχι στο γκρέμισμα, στη γοητεία της επανεκκίνησης», σημείωσε.

sofokleousin.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version