ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Προβολή ταινίας «The Broken Circle Breakdown» από την Κινηματογραφική Λέσχη του Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας

Μια από τις ωραιότερες και πιο αληθινές ταινίες του πρόσφατου κινηματογράφου προβάλλεται αυτή την εβδομάδα (19-24 Αυγούστου) από την Κινηματογραφική Λέσχη στον θερινό κινηματογράφο Ζέφυρο Καβάλας.

Τα Ραγισμένα Όνειρα γεννήθηκαν στο Βέλγιο και από εκεί ταξίδεψαν στον κόσμο ολόκληρο, όχι μόνο για να αγαπηθούν όσο λίγες ταινίες στην ιστορία του σύγχρονου σινεμά αλλά για να γίνουν αναπόσπαστο και αδυσώπητο κομμάτι της πραγματικότητάς μας. Προβολές καθημερινά στις 21:30.

19 Αυγούστου – 24 Αυγούστου

Ραγισμένα Όνειρα  (TheBrokenCircleBreakdown)

Παραγωγή: Βέλγιο,2013

Είδος: Δραματική, ρομαντική

Διάρκεια: 111’

Σκηνοθεσία: Felix van Groeningen

Πρωταγωνιστούν: JohanHeldenbergh, VeerleBaetens

Λίγα λόγια για την ταινία:

Τα όνειρα ραγίζουν αναπόφευκτα… Και συνεχίζουν τον κύκλο της ζωής τους ανάμεσα στις αναθυμιάσεις των ανθρώπινων υπάρξεων. Χθες, ήταν αυτή που ζωγράφιζε την ευτυχία με τατουάζ σε ολόκληρο το κορμί – προέκταση της υπέροχης ψυχής της. Σήμερα, είναι αυτός που καρδιοχτυπά σε γνήσιο ρυθμό bluegrass επάνω στις χορδές του μπάντζο του. Αύριο, είναι το παιδί που θα ενσαρκώνει το βαθύτερο σμίξιμο των εραστών. Όταν όμως ραγίσουν και σπάσουν τα όνειρα, ποιά είναι η θέση που θα λάβεις; Θα αντισταθείς σε έναν μισάνθρωπο Θεό κρατώντας τα θραύσματα στις ρεαλιστικές σου παλάμες ή θα βρεις βαθιά μέσα στο γαλάζιο του ουρανού τα συντρίμμια του ίδιου σου του εαυτού; Κύκλο κάνουν τα όνειρα και όπως οι ζωές μας, καμιά φορά, ραγίζουν…

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version