ΕΚΛΟΓΕΣ

Προβάδισμα 3,8% του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Rass

Με 3, 8 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ  της Νέας Δημοκρατίας σε έρευνα της Rass για λογαριασμό της εφημερίδας «Επένδυση».

Σε έρευνα της Rass για λογαριασμό της εφημερίδας «Επένδυση», ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 3,8 μονάδες της Νέας Δημοκρατίας. Στην ίδια έρευνα, τρίτο κόμμα εμφανίζεται το Ποτάμι και ακολουθούν το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή, το ΠΑΣΟΚ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΚΙΔΗΣΟ.

Προβάδισμα εξακολουθεί να έχει ο Αντώνης Σαμαράς στην καταλληλότητα του Πρωθυπουργού, ενώ στην ερώτηση ποιος πιστεύετε ότι λέει αλήθεια προηγείται ο Αλέξης Τσίπρας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας:

ΣΥΡΙΖΑ, 29,6%

ΝΔ 25,8

Ποτάμι 6,1%

ΚΚΕ 5,2%

Χρυσή Αυγή 5%

ΠΑΣΟΚ 4,2%

Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,5%

ΚΙΔΗΣΟ 2,1%

Public Issue: 5% μπροστά ΣΥΡΙΖΑ με 144 βουλευτές. Εκτός Βουλής Παπανδρέου και Κουβέλης

Η πανελλαδική δημοσκόπηση της Public Issue για την “Αυγή της Κυριακής”, δείχνει προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ. κατά 5 εκατοστιαίες μονάδες (35,5% έναντι 30,5%), ενώ η εκτίμηση για τις έδρες φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ στις 144 έναντι 81.

Αν και η ψαλίδα έχει μειωθεί από τις 8 στις 5 μονάδες σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, η παράσταση νίκης έχει διευρυνθεί και δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται της Ν.Δ. (70% έναντι μόλις 16%).

Για την τρίτη θέση δίνουν μάχη Ποτάμι και ΚΚΕ με 7%, ενώ η Χρυσή Αυγή καταγράφεται στο 6,5% . Στο 5% το ΠΑΣΟΚ με 13 βουλευτές, στο οριακό 3% οι ΑΝ.ΕΛ με 8 βουλευτές και εκτός βουλής ΔΗΜΑΡ και το κόμμα Παπανδρέου.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version