ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Football League – Οριστικά σε δύο ομίλους

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα σε καλό κλίμα, η τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Football League ώστε να ενημερωθούν οι ΠΑΕ για όλα όσα συμβαίνουν στο οικονομικό σκέλος, από τον πρόεδρο της Ένωσης Α2’ και Β’ Εθνικής, Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Συγκεκριμένα έγινε συζήτηση περι ασφλιστηρίων και εσόδων αλλά και για το ζήτημα του τηλεοπτικού συμβολαίου, καθώς εχθές έγινε γνωστό πως η ΕΡΤ είναι διατεθημένη να διαθέσει 3.000.000 ευρώ για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των δυο κατηγοριών (σ.σ. Η διοργανώτρια αρχή από την πλευρά της θυμίζουμε πως περίμενε 4.000.000-5.000.000 μονάχα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Superleague 2).

Παρ’ όλα αυτά η Ένωση ξεκαθάρισε πως θα υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση με την κρατική τηλεόραση και θα προσπαθήσει να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για την κατηγορία.

Μετά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη των ομάδων, οριστικοποιήθηκε ότι το πρωτάθλημα της Φουτμπολ Λιγκ (στο οποίο συμμετέχει ο ΑΟΚ) θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους. Η κλήρωση θα γίνει μετά την εκδίκαση της προσφυγής της Νίκης Βόλου κατά του Διαγόρα και της Ιεράπετρας.Κατόπιν τούτου το πρωτάθλημα μάλλον θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο!

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version