ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Δημοτικού Συμβουλίου

Χθες 21/01/2016 κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας παρουσία του Δημάρχου Παγγαίου κ. Φιλίππου Αναστασιάδη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνου Γάκη και όλων των Δημοτικών Συμβούλων.

Στην κοπή παρευρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελευθερούπολης κ.κ. Χρυσόστομος ο οποίος ευχήθηκε σε όλους κάθε καλή προσπάθεια για το κοινό καλό των Δημοτών και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Παγγαίου, τέλος ευχαρίστησε όλους για την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου και Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως.

Έπειτα το λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης όπου αναφέρθηκε στην καλη συνεργασία Δήμου και Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως καθώς και στην άμεση συνεργασία των δυο θεσμών για την πραγματοποίηση συνεδρίου των Οκτώβριο με θέμα την ιστορία της περιοχής μας.

Το φλουρί από την κοπή της πίτας κέρδισε η Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου κ. Όλγα Αμπατζιά όπου της προσφέρθηκε ένα συμβολικό δώρο.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version