ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πράσινο το ντέρμπι | Τραγικός (πάλι) ο Ολυμπιακός

«Πράσινο» βάφτηκε το ντέρμπι των «αιωνίων» της χρονιάς και το αποτέλεσμά του φούντωσε για τα καλά τη μάχη του τίτλου.

Ο ψυχωμένος Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 σκορ την Κυριακή του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League και με αυτό το «τρίποντο» μείωσε την απόστασή του από τους ερυθρόλευκους στους 3 βαθμούς, μπαίνοντας εκ νέου γερά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αναστασίου πήρε το προβάδισμα με το αυτογκολ του Μαζουακού, ο οποίος έκανε «τσαφ» στο 49ο λεπτό σε γύρισμα του Ζέκα προς τον Μπέργκ, ενώ ο Πέτριτς στο 78ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά του «τριφυλλιού», με τον Ντομίνγκες να μειώνει με εκτέλεση φάουλ στην τελευταία φάση του ντέρμπι.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1

Γκολ: 49′ αυτογκόλ Μαζουακού, 78′ Πέτριτς, 90+5′ Ντομίνγκες

Κίτρινες: Σαντάνα (Ολυμπιακός), Πέτριτς (Παναθηναϊκός), Λαγός (Παναθηναϊκός), Νάνο (Παναθηναϊκός), Zέκα (Παναθηναϊκός), Xάρα (Ολυμπιακός), Σίλντεφελντ (Παναθηναϊκός), Μανιάτης (Ολυμπιακός)

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου):
Στιλ, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαγός (76′ Μέντες), Ζέκα, Πράνιτς, Καρέλης (61′ Ατζαγκούν), Πέτριτς, Μπεργκ.

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Σαντάνα, Σιόβας, Ελαμπντελαουΐ, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ (85′ Αφελάι), Ντοσεβί (75′ Τσόρι), Φορτούνης (65′ Χάρα), Μήτρογλου.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version