ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Πονοκέφαλος” τα νέα μέτρα για τους επαγγελματίες εστίασης

Σε δύσκολη θέση φαίνεται πως βρίσκονται οι επαγγελματίες εστίασης σε όλη την χώρα.

Όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά στο enanews.gr πλέον καλούνται να γίνουν “αστυνομικοί στα ίδια τους τα καταστήματα”!

Γιώργος Βαφείδης (Καβάλα) : “Θα υπάρχει κάποιος εργαζόμενος στην είσοδο για να πιστοποιεί και να ελέγχει την εγκυρότητα των πιστοποιητικών. Το ζήτημα με τους ανηλίκους από 12 ετών και άνω που ΠΡΕΠΕΙ να είναι εμβολιασμένα πραγματικά μας εκπλήσσει. Δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Έχει να κάνει με την γραμμή που έχει δοθεί και την κρατική εντολή να εμβολιαστεί ακόμα και η ηλικία 12 ετών και άνω. Είναι ακόμα νωρίς αλλά σίγουρα τα μέτρα θα είναι ένας ακόμα “πονοκέφαλος” στους επαγγελματίες εστίασης.

 

Μιχάλης Μεταξάς (Καβάλα) : “Δεν έχουμε καμία διάθεση σαν επαγγελματίες να έρθουμε σε διαστριβή με τους καταναλωτές. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Πρέπει να εφαρμοστούν τα μέτρα για να μην έχουμε ξανά lockdown. Μην ξεχνάτε επίσης ότι σε λίγο θα αρχίζει να εφαρμοστεί και ο αντικαπνιστικός νόμος. Δηλαδή μέσα θα έχουμε μόνο εμβολιασμένους και έξω θα είναι μεικτός ο κόσμος λόγω και του τσιγάρου. Όσο χειμωνιάζει πάντως θα ζοριζόμαστε γιατί τα μαγαζιά της Καβάλας δεν έχουν μεγάλους εσωτερικούς χώρους.

 

Σωτήρης Κοτσαμπάς (Σέρρες) : “Από σήμερα ξεκινά μία ακόμα δύσκολη μέρα για την εστίαση. Καταλαβαίνουμε ότι μέσα στην πανδημία δυστυχώς αυτοί που πλήρωσαν το μάρμαρο ήταν ο κλάδος της εστίασης και της αναψυχής. Ξεκιναει ακόμα ένα μαρτυρίο, μας βάζουν να διαχωρίζουμε τους πελάτες μας, κάτι που φυσικά δεν είναι δουλειά μας!”

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version