Quantcast
Connect with us

VIDEOS

Πολύτιμη νίκη για τον ΠΑΟΚ, 1-0 τον Πανιώνιο

Ένα πολύτιμο τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ της Super League κατέκτησε την Κυριακή ο ΠΑΟΚ απέναντι στον μαχητικό Πανιώνιο.

Πιο συγκεκριμένα ο δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε την Κυριακή με 1-0 του «ιστορικού» στην Τούμπα και έκανε σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου του.

Το γκολ που έκρινε το ματς το πέτυχε στο 75ο λεπτό ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο από τον Βλάνταν Ίβιτς.

Με 10 παίκτες αγωνιζόταν από το 68 ο Πανιώνιος, μετά την αποβολή του Μασούντ, ο οποίος δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε για πρώτη φορά στο 6ο λεπτό, όταν ο Λέοβατς έκανε σέντρα-σουτ, αλλά ο Οικονόμου εβαλε την κόντρα και έδιωξε την μπάλα.

Ο Πανιώνιος δεν κλείστηκε και προσπαθούσε να παίξει κι αυτός το παιχνίδι του, με τον Σιώπης να επιχειρεί ένα δυνατό μακρινό σουτ που δεν αιφνιδίασε τον Γλύκο, ο οποίος μπλόκαρε.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά ανέβασε την επιθετικότητα του και είχε δυο καλές στιγμές στη συνέχεια.

Στο 39′ ο Πέλκας έβγαλε σέντρα ακριβείας από τα δεξιά, ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ ενώ στο 37′ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Λέοβατς, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Πανιωνίου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και πλησίασαν ως την λήξη του ημιχρόνου δυο φορές στην εστία του Γιαννιώτη με αξιώσεις. Στο 41′ σε σέντρα του Λέοβατς από τα αριστερά, ο Αθανασιάδης έκανε προβολή στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα κόντραρε και στον Οικονόμου, αλλά κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, ενώ στο 44′ το πλασέ του Ολλανδού Μπίσεσβαρ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου “έγλυψε” το δεξί κάθετο δοκάρι του Γιαννιώτη.

Στην επανάληψη οι δυο αντίπαλοι με μια αλλαγή από το ξεκίνημα επιχείρησαν να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα τους και στο 54′ φάουλ του Πέλκα σημάδεψε το δοκάρι του Πανιωνίου, στην πιο μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ μέχρι τότε.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν οχυρωμένοι να κρατήσουν τον βαθμό της ισοπαλίας και δεν τα πήγαιναν άσχημα ως το 68′ όταν ο Μασούντ είδε την κόκκινη κάρτα (η δεύτερη κίτρινη ήταν για σκληρό μαρκάρισμα στον Μαλεζά).

Η αριθμητική αυτή διαφορά ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να οπισθοχωρήσουν για να διατηρήσουν τον βαθμό ωστόσο ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς αντί του Αθανασιάδη έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» για την ομάδα του Ίβιτς.

Στο 75΄ ο χαρισματικός στράικερ με μοναδική επιδεξιότητα χρησιμοποιώντας και τα δυο πόδια, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, παραβιάζοντας την εστία του, ανίκητου μέχρι τότε, Γιαννιώτη.

Ο Πανιώνιος στα λεπτά που απέμεναν βγήκε στην αντεπίθεση και στο 83′ πλησίασε στην ισοφάριση αλλά το γυριστό σουτ του Ρισβάνη έφυγε μόλις άουτ.

Στο 89′ ο Πρίγιοβιτς πλησίασε κοντά στο δεύτερο προσωπικό του γκολ, αλλά στο τελικό πλασέ που έκανε ο Γιαννιώτης απέκρουσε σωτήρια πέφτοντας στα πόδια του Σέρβου.

Κίτρινες: Πέλκας, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ

Kόκκινες: Μασούντ (68′)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Λέοβατς (46′ Κίτσιου), Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος (88′ Κουλούρης), Πέλκας και Αθανασιάδης (62′ Πρίγιοβιτς).

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (46′ Ταπόκο), Μασούρας, Μασούντ, Καθάριος (67′ Σαββίδης) και Μπεν (84′ Βουκελάτος).

Click to comment

Απάντηση

VIDEOS

Μποτιλιάρισμα στον Ειρηνικό: Δεκάδες πετρελαιοφόρα ακινητοποιημένα (video)

Εικόνες που εντυπωσιάζουν και θυμίζουν ταινία, αν και τα πλάνα επισημαίνουν την εν εξελίξει οικονομική κρίση.

Ένας στόλος περίπου 24 πετρελαιοφόρων περιμένει να εκφορτώσει αργό πετρέλαιο στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ, καθώς οι εταιρείες πετρελαίου έχουν εξαντλήσει τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης τόσο στην Αμερική, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα δεκάδες δεξαμενόπλοια στον Ειρηνικό Ωκεανό θυμίζουν κάτι από “μποτιλιάρισμα” περιμένοντας να ξεφορτώσουν το πετρέλαιο στο λιμάνι.

Τη Δευτέρα, οι τιμές του αργού πετρελαίου κατρακύλησαν σε πρωτοφανή επίπεδα, εν μέσω της κάθετης πτώσης της ζήτησης και της μεγάλης προσφοράς που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού.

 

Continue Reading

VIDEOS

Μία μεγάλη αποκάλυψη κρύβει το νέο trailer του Resident Evil 3

Στο επίκεντρο η Jill Valentine

Ένα νέο trailer για το νέο Resident Evil δημοσιοποίησε η Capcom, με την πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, Jill Valentine, να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Στο trailer εμφανίζονται κι άλλοι χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς στον χώρο των video games.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το timeline του Resident Evil 3 τοποθετείται 24 ώρες πριν και 24 ώρες μετά τα γεγονότα του Resident Evil 2, με την Capcom να μην αποκλείεται να κρύβει κι άλλες εκπλήξεις, εκτός από τη μεγάλη αλλαγή του Nemesis, όπως φαίνεται στο τελευταίο καρέ του trailer.

Ένα επίσης νέο στοιχείο που αποκάλυψε η Capcom είναι πως η Jill θα είναι playable χαρακτήρας στο multiplayer mode του παιχνιδιού, Resident Evil Resistance.

Το Resident Evil 3: Nemesis θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου για PS4, Xbox One και PC.

Continue Reading

MEDIA

ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ Ευλαλο – Εκπομπή (TEASER) FHD

To IMAM ΜΠΑΙΛΝΤΙ βρέθηκε στο χωρίο ευλαλο και στο παζάρι όπου γίνετε στην περιοχή , μίλησε με τον κόσμο τους παραγωγούς άλλα και τους επαγγελματίες

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en