ΔΡΑΜΑ

Πολύς κόσμος στις εκλογές της ΝΔ στην Καβάλα

Ομαλά και δίχως προβλήματα λαμβάνουν χώρα οι εκλογές για την ανάδειξη πρόεδρου της Νεας Δημοκρατίας σε όλα σχεδόν τα σημεία της χώρας. Ετσι και στην Καβάλα στο μεγαλύτερο εκλογικό κέντρο που στήθηκε στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου της αντιπεριφέρειας με τέσσερις κάλπες, οι πολίτες έσπευσαν να ψηφίσουν τον αυριανό αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
η διαδικασία δεν μοιάζει με αυτή της πρώτης Κυριακής, καθώς αποφεύγεται η ταλαιπωρία, διότι δεν χρειάζεται πλέον οι φίλοι της γαλάζιας παράταξης να συμπληρώνουν την ειδική φόρμα με τα στοιχεία τους, ενώ δεν χρειάζεται και η καταβολή του αντιτίμου των τριών ευρώ.
όπως αναφέρουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας η συμμετοχή είναι εξίσου μεγάλη με αυτή της 20ης Δεκεμβρίου.
Το γεγονός οτι χρειάζεται ισχυρή  αντιπολίτευση, έστειλαν τους Νεοδημοκράτες στις κάλπες, λέγοντας μεταξύ άλλων οτι χρειάζεται ισχυρή και δυνατή αντιπολίτευση, αναδιοργάνωση του κόμματος, παργωγή ορθού λόγου, ενώ μεγάλο στοίχημα του νέου αρχηγού είναι να φέρει τη νεολαία πίσω στο κόμμα.
Ενότητα και δυνατή αντιπολίτευση ζήτησαν απο το νέο πρόεδρο του κόμματος όπου αναμαίνεται να τον ξέρουμε γύρω στις 23:00 το βράδυ, με τις κάλπες να μένουν ανοικτές έως τις επτά το απόγευμα.
Ομαλά η διαδικασία και στην Δράμα
Δίχως προβλήματα οι εκλογές για την ανάδειξη γαλάζιου αρχηγού και στην Δράμα με τους Νεοδημοκράτες να συρρέουν στις κάλπες προκειμνένου να αναδείξουν τον επόμενο ηγέτη της παράταξης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version