ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Πολυπληθής και με καλεσμένο τον Κ. Τσιάρα η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας

Σε μία λαμπρή και πολυπληθή τελετή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καβάλας για την καθιερωμένη κοπή της πιτας της με επίσημο καλεσμένο και ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος κ. Τσιάρα.

Στην εκδήλωση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο το παρών έδωσαν πρώην και νυν βουλευτές της ΝΔ, κομματικά στελέχη από όλοκληρο το νομό, εκπρόσωποι του συντονιστικού ΑΜΘ, η δήμαρχος Καβάλας Δ. Τσανάκα, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θ. Μαρκόπουλος, εκπρόσωποι του Δήμου Παγγαίου αλλά και της οργάνωσης της Θάσου, καθώς και δεκάδες στελέχη, μέλη και φίλοι της ΝΔ.

Κατά την διάρκεια της κοπής της πίτας σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο βουλευτής Ν. Παναγιωτόπουλος, πρώην βουλευτές του κόμματος αλλά και οι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης που έδωσαν το παρών. Οι περισσότεροι δε έστρεψαν τα πυρά τους κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος κ. Τσιάρας ο οποίος επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για την οικονομική κατάσταση της χώρας ένα χρόνο πριν και σήμερα, ενώ δριμύτατη ήταν η κριτική του και στο μεταναστευτικό όπου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για αδυναμία διαχείρησης του.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version